Gorjeanul care vrea să câștige finala iUmor. Va avea nevoie de voturi!

Radu Bucălae, unul dintre cei 11 finaliști ”iUmor”, este din Târgu Jiu. Vrea să câștige competiția, pentru că și-a propus să trăiască toată viața din comedie. ”Cred că ar trebui să câștig pentru că eu cred că merit asta. Sunt un om muncitor, talentat și foarte serios când vine vorba de comedie (#modestie), plus că eu o să fac asta toată viața și mi-ar plăcea să le povestesc nepoților cum am câștigat iUmor în 2017. Va trebui să încep prin a le explica ce e iUmor, ce sunt televizoarele, dar mă descurc”, a spus Radu Bucălae.

Tânărul a terminat Liceul Energetic la Târgu Jiu, după care a dat la Facultatea de Actorie din Craiova. În 2013 a încheiat studiile și și-a dat seama că vrea să se apuce de comedie, așa că a început să apară în spectacole de stand-up și chiar să joace în seriale. 

Radu Bucălae spune că emisiunea iUmor deja i-a îmbunătățit cariera. ”Viața mea s-a schimbat în bine, foarte mulți au apreciat și apreciază ceea ce fac și am câștigat un capital de imagine. Emisiunea asta ajută mult comedianții începători pentru că iți oferă o șansă să te afirmi, restul depinde de tine. Cel mai drăguț lucru a fost că mulți prieteni încă nu mi-au cerut bani că m-au votat, deși le citesc în ochi că le sunt dator. Tata a fost foarte amuzant pentru că prima lui întrebare a fost : <Și o să apari să vorbești urât la televizor?>, iar eu i-am zis : <Da, în finală chiar o să vorbesc și despre tine>, a glumit Radu.

Finala ”iUmor” de pe 10 decembrie va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câștigătorii celor 11 ediții își va prezenta numărul pregătit. Marele premiu este în valoare de 20.000 de euro.

Cei 11 concurenți calificați în finală sunt Doru Ivanov, Ana Maria Calița, Radu Bucălae, Ioana State, Cosmin Tobă, Bobi Dumitraș,  Paul Lungu, Adi Bobo, Antonia Boantă, Voicu Mane și Ștefania Dumitru.

Vizualizări: 3,316

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: