Lansare de album în club Piano

Concert GOTHIC sâmbătă, 2 decembrie, în clubul Piano din Târgu Jiu. Trupa ajunge în Gorj pentru un triplu eveniment, este vorba despre lansarea noului album „Demons”, aniversarea a 25 de ani de la înființare și aniversarea de 20 de ani de la lansarea albumului de debut, „Touch Of Eternity”.

GOTHIC este una dintre trupele de referință pentru muzica metal din România. Activând de 25 de ani, multi-premiată, cu statutul de trupă „cult” a underground-ului românesc, Gothic are la activ peste 500 de concerte în țară și străinătate, sute de apariții difuzate în emisiuni de specialitate pe posturile naționale de radio şi televiziune și numeroase articole și interviuri apărute în cele mai mari publicații din România și străinătate.

Albumul de debut „Touch of eternity” (1998 Bestial Rec) a fost unul dintre cele mai bine vândute albume din metalul românesc în anii 90, piese ca Anguish, Regrets şi Memorial Winter devenind adevărate hituri, cântate în cor de către fani la concertele trupei. Celebra publicație germană „Metal Hammer” a acordat nota 9 (din 10) acestui album. (A.A.)

Vizualizări: 773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: