Gorjeanul căutat de două zile se filmează la munte și postează imaginile

Poliția a confirmat sâmbătă că îl caută de două zile pe gorjeanul care s-a filmat în timp ce înjura polițiștii care “stăteau la pândă” și a postat imaginile pe facebook.

Gorjeanul din Runcu a plecat cu mașina pe cărări de munte, unde nu pot ajunge decât autoturismele care au dotări pentru off-road. Acesta a postat imagini video pentru a le arăta polițiștilor unde se află.

Nu este clar dacă știe că este dat în urmărire, dar așa pare după comentariile pe care le face la propriile postări. “Vrei sa le arăți la oameni pe unde bântui ma??”, îl întreabă cineva. “Îi aștept!/ Sa vină!/ Sunt la dispoziția lor!/ Cooperare max.”, a răspuns bărbatul dat în urmărire. Un alt internaut i-a zis: “E frig la munte te asteapta sa vii tu singur”, la care tânărul din Runcu a spus “Mai durează până imbrac!/ Sunt bine aprovizionat!/ Dupa care trec la rădăcinoase!”.

Joi seara, bărbatul din Runcu a înjurat polițiștii din localitate, acuzându-i că stau la pândă. Cuvintele sunt greu de reprodus, cert este că gorjeanul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj. Acesta a oferit singur proba video, pentru că a filmat cele câteva minute de înjurături și le-a postat pe pagina lui de socializare.

Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 10,039

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: