Gorjence păcălite de un individ fără scrupule

Un tânăr din Ponoarele, județul Mehedinți, a fost condamnat în Gorj la mai bine de trei ani de închisoare pentru trafic de influență, proxenetism și conducere fără permis.

Bărbatul a convins o tânără mamă din Gorj să se prostitueze, iar pe o alta a păcălit-o să-i dea o mie de lei pentru a obține mai repede permisul auto.

Nelu Daniel Colța se află în spatele gratiilor din luna februarie. Tribunalul Gorj l-a condamnat, marți, la 3 ani şi 3 luni de închisoare, în regim de detenţie. 

„Deduce din pedeapsa aplicată perioada reţinerii şi arestării preventive, de la data de 3 februarie 2022 la zi. Menţine măsura arestării preventive a inculpatului”, se arată în minuta sentinței ce poate fi atacată cu apel.

Potrivit procurorilor gorjeni, „inculpatul C.N.D. a pretins şi a primit de la denunţătoarea C.A., suma de 500 de euro, iar în 27.06.2021 a primit suma de 1.000 de lei, echivalentul a 250 de euro pretinşi anterior, dându-i de înţeles că va interveni pe lângă examinatorii auto pentru a o programa la proba practică într-un termen cât mai scurt şi pentru a promova această probă“.

În plus, în perioada august 2019 - august 2021, bărbatul „a determinat şi a înlesnit practicarea prostituţiei de către numita O.A.C., obţinând foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către aceasta“.

Bărbatul s-a ales cu noi acuzații după ce a fost prins de trei ori conducând fără permis.

Vizualizări: 6,639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: