Mama traficantă, fiul consumator. Condamnat pentru drogurile aduse din Spania

Un tânăr din Gorj a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru trafic de droguri. Bărbatul cumpăra canabis din Spania și vindea drogurile în țară. 

La Târgu Jiu, Leo a pus pe roate o mică afacere. Mama unui tânăr căruia îi vânduse droguri i-a devenit în scurt timp parteneră de ilegalități.

Tranzacțiile aveau loc într-un apartament din zona Artego, unde femeia de 57 de ani locuia fără forme legale.

În afacere era implicată și iubita bărbatului. Anul trecut, tânăra de 26 de ani a fost prinsă cu un kilogram de canabis pe care îl adusese din Spania. Drogurile erau ascunse în două borcane de trei litri pline ochi cu cafea măcinată.

Ambele femei au fost condamnate. 

„În perioada noiembrie 2020-23.04.2021, inculpatul a săvârşit mai multe acţiuni de procurare, transport, deţinere, vânzare şi oferire de droguri de risc (canabis) către inculpata (...) întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de trafic de droguri în formă continuat (27 acte materiale)”, potrivit rechizitorului.

Bărbatul a fost condamnat în străinătate pentru infracțiuni legate de substanțele stupefiante. Ținând cont că faptele s-au petrecut în stare de recidivă postexecutorie, bărbatul s-a ales cu cinci ani de pușcărie. El se află deja în spatele gratiilor, în Penitenciarul Craiova. 

Sentința dată marți de Tribunalul Gorj nu este definitivă.

Vizualizări: 5,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: