Tinerii care au bătut și înjunghiat doi bărbați au fost arestați

Cei doi tineri care au bătut și înjunghiat alți doi bărbați au fost arestați preventiv. Scandalul a avut loc în zona Nicolae Titulescu, din municipiul Târgu Jiu, la sfârșitul săptămânii trecute. 

Trecuse de miezul nopții când cei doi agresori ar fi lovit cu piciorul o mașină condusă de o femeie. Aceasta a oprit autoturismul și au coborât din mașină doi pasageri ca să le ceara explicații celor doi tineri. Aceștia din urmă i-au lovit cu pumnii și picioarele. 

"După ce autoturismul a oprit pentru ca ocupanții să ceară explicatii agresorilor, suspecții s-au năpustit asupra persoanelor vatamate, care coborasera de pe bancheta din spate a autoturismului, lovindu-i cu pumnii si picioarele in diferite zone ale corpului", au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. 

În încăierarea generală, unul dintre bătăuși a scos un cuțit și i-a înjunghiat pe cei doi tineri care au coborât din mașină. Unul dintre ei, în vârstă de 18 ani, a fost rănit grav. A intrat direct în sala de operatii. Medicii au constatat că viața i-a fost pusă în pericol din cauza rănilor grave. Are nevoie de 35-40 de zile de ingrijiri medicale pentru vindecare. 

Cea de-a doua victimă, un tânăr de 24 de ani, s-a ales cu răni mai usoare. El are nevoie de 16-18 zile de îngrijiri medicale sa se faca bine. 

În acest caz, anchetatorii fac cercetări pentru tentativă de omor, lovire și alte violente și tulburarea linistii și ordinii publice.

Duminică, la ora 15, cei doi au fost arestați preventiv pentru 24 de ore.

Vizualizări: 3,260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: