Gorjencele care au luat cu asalt Pro TV

Două artiste din Gorj vor putea fi admirate la acest final de săptămână la Pro TV. Prima este Elena Hasna, eleva de la CNTV pe care o veţi putea asculta vineri la Vocea României. Cealaltă este actriţa Andreea Chiriţescu, o tânără extrem de curajoasă care îşi încearcă puterile la Ninja Warrior.

Prezenţa adolescentei din Târgu Jiu, Elena Hasna, la Vocea României, este aşteptată de câteva săptămâni. Emisiunea a fost înregistrată, dar după cum rezultă din promo, evoluţia Elenei Hasna va fi prezentată vineri seara. La cât de talentată este eleva de la „Tudor Vladimirescu”, cu certitudine a întors mai multe scaune, urmând să aflăm vineri din echipa cărui jurat va face parte.

Acum câţiva ani, pe când era încă un copil, Elena Hasna a câştigat premiul de Popularitate la Next Star, cu o evoluţie care a făcut milioane de vizualizări pe YouTube.

Obstacole greu de trecut

Duminică va fi rândul actriţei Andreea Chiriţescu să ne arate ce poate. Gorjeanca s-a înscris la show-ul Pro TV în care concurează cei mai puternici oameni din România. Obstacolele sunt greu de trecut chiar şi pentru militari din brigăzile speciale sau pentru sportivi, dar Andreea Chiriţescu şi-a încercat norocul. „Anduranţă, putere, echilibru, dorinţă! Doar la #ninjawarrior!”, a scris actriţa pe pagina de socializare. Rămâne să vedem duminică dacă a trecut de primul obstacol, cel care apare în fotografia postată de Andreea Chiriţescu.

Vizualizări: 2,469

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: