„Poliţistul adjectiv”, rol în „Mireasa Moartă”

Actorul gorjean Ionuţ Stoica a primit un rol într-un nou film. Este vorba de o comedie românească pentru care filmările vor începe în luna octombrie. Stoica spune că este al optulea film în care i se atribuie un rol.

Actorul gorjean Ionuţ Stoica va juca rolul unui pensionar. Pelicula se intitulează „Mireasa Moartă” şi este o comedie regizată de Cornel Gheorghiţă. Filmările vor începe în 8 octombrie, în localitatea Bulbucata din judeţul Giurgiu.

Actorul gorjean a vorbit despre acest nou proiect. „Mi s-a propus un rol în acest nou film şi am acceptat. Voi interpreta rolul unui pensionar întors la ţară, care participă la viaţa rurală, asta după ce a muncit zeci de ani la oraş. Se bagă în bârfele satului. Este vorba de o echipă de jurnalişti francezi care vine într-un sat românesc să facă un documentar despre nuntă, despre moarte şi ei comentează. Personajul meu este unul dintre cei care stau de vorbă cu jurnaliştii francezi. Filmul este produs de o casă de producţie românească. Nu ştiu ce actori mai joacă până nu ajung acolo”, a declarat Ionuţ Stoica.

Actorul gorjean a jucat până acum în şapte filme de lung metraj şi într-un scurtmetraj. Ionuţ Stoica are 63 de ani, este actor la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu şi are o colaborare cu teatrul din Petroşani. De asemenea, actorul mai apare şi în reclame. Ionuţ Stoica s-a remarcat în lumea filmului în urmă cu circa un deceniu, după rolul pe care l-a primit în „Poliţist, adjectiv”, film premiat la Cannes.

Vizualizări: 1,952

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: