Gorjenii îşi fac cumpărături de criză de la magazinul de la Finanţe

Gorjenii au şi în acest an o soluţie mai puţin costisitoare în ceea ce priveşte cumpărăturile de sărbători. Soluţia vine din partea magazinului de valorificare a mărfurilor confiscate de către garda financiară sau poliţie. Gorjenii pot găsi aici de la ornamente de brad până la articole de îmbrăcăminte la cele mai mici preţuri.

Magazinul de valorificare a mărfurilor confiscate de la parterul Direcţiei Finanţelor Publice Gorj este în această perioadă a anului foarte aglomerat din cauza preţurilor foarte mici de vânzare. Gorjenii pot găsi aici tot felul de mărfuri cu excepţia celor perisabile. „Magazinul este deschis de un an, l-am deschis pentru a asigura continuitate în vânzarea mărfurilor şi este deservit de propriul personal. Tot ce se încasează se face venit la bugetul de stat”, a declarat Elena Băleanu, şef birou valorificare bunuri.

Magazinul produce în medie 100 de milioane de lei lunar din vânzarea mărfurilor confiscate în special de Garda Financiară Gorj, Poliţie, Vamă sau Inspectoratul de Jandarmi. „Mărfurile sunt confiscate de organele abilitate şi vândute la preţ cu TVA, dar fără adaos comercial ceea ce înseamnă cu 20, 30% faţă de preţurile din magazin”, a adăugat Elena Băleanu. În această perioadă a anului cel mai bine merg spre vânzare ornamentele pentru pomul de Crăciun. Astfel globuleţele, ghirlandele sau statuetele în formă de Moş Crăciun au aici preţuri cuprinse între un leu şi 15 lei. „În perioada sărbătorilor de iarnă cel mai bine merg ornamentele şi articolele de îmbrăcăminte. Ghirlandele spre exemplu costă 12 lei în timp ce globuleţe sau mărgelele sunt mai ieftine”, a precizat Elena Băleanu.

Vizualizări: 287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: