Primarul din Godineşti, păcălit de agenţia care împarte fondurile europene

Primarul din Godineşti, Gheorghe Corbeanu, a dat în judecată Agenţia de Plăţi, Dezvoltare Ruarlă şi Pescuit Bucureşti, după ce instituţia a recunoscut că proiectul depus de primst este eligibil, dar nu i-au dat finanţare. Primarul este supărat că a mai cheltuit şi 400 de milioane pentru scrierea lui. Şeful din Godineşti credea că obţine bani pentru asfaltarea a zece kilometri de drum, dar până la urmă agenţia a fost de acord că aceste lucruri ar trebui făcute.

Primarul din Godineşti este supărat foc pe cei care au selectat proiectele pentru finanţare, el alegându-se până la urmă doar cu acordul Agenţiei, dar fără bani. Proiectul depus de Godineşti pe măsura 322 a fost declarat eligibil, dar fără finanţare.

Gheorghe Corbeanu a depus documentaţia pentru asfaltarea a 10 kilometri de drum comunal, înfiinţarea unui after school şi modernizarea unui cămin cultural din Godineşti. Valoarea investiţiei care ar fi trebuit să fie făcută la Godineşti se ridică la peste 2,5 milioane de euro. „Susţin cei de la Bucureşti că fondurile nu sunt absorbite. Pai de ce nu-mi finanţează proiectul- Am dat vreo 400 de milioane de lei pentru întocmirea lui, mi-a fost declarat eligibil, dar fără finanţare. Vreau să asfaltez câteva străzi din comună, să înfiinţez un after school şi să refac căminul cultural”, susţine Gheorghe Corbeanu, primarul comunei Godineşti. Supărat că a cheltuit atâţia bani degeaba, Corbeanu face acum apel la instanţă.

Vizualizări: 326

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: