Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gorjul a intrat în scenariul roșu

Județul Gorj a intrat în scenariul roșu Covid, după ce rata de infectare a ajuns sâmbătă la 3,11 cazuri la mia de locuitori. Doar două județe din România au rămas în zona galbenă, respectiv Covasna și Harghita.

În județul Gorj s-au înregistrat sâmbătă 91 de cazuri noi de Covid.

În ultimele 24 de ore, la nivel național au fost înregistrate 14.019 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 191 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Au fost raportate, de asemenea, 282 de decese (134 bărbați și 148 femei), dintre care 279 în intervalul de referință, iar 3 anterioare.

Din totalul de 282 de pacienți decedați, 272 erau nevaccinați și 10 vaccinați. Pacienții decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 45 și 87 de ani. Dintre pacienții decedați vaccinați, 9 prezentau comorbidități și 1 nu prezenta comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 15.550. Dintre acestea, 1.593 sunt internate la ATI.

Din totalul pacienților internați, 411 sunt minori, 383 fiind internați în secții și 28 la ATI.

Vizualizări: 4,763

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: