Mira, la spital după accident: „Îngerul meu păzitor mi-a fost alături”

Membrii trupei DJ Project, Gino Manzotti  şi Mira, sunt printre victimele accidentului rutier care a avut loc luni, pe DN7, în judeţul Vâlcea, când un TIR s-a răsturnat şi a lovit două maşini.  Mira, noua solistă a celor de la DJ Project, este gorjeanca Mirabela Cişmaru.

DJ Gino Manzotti a vorbit despre ce s-a întâmplat, la Antena Stars. „În maşina aia eram eu cu managerul şi Mira. Max a rămas la Cluj. Urcam dealul ăla, iar din faţă vedeam cum vine tirul care deja era pe două roţi. Cu 5 metri înaintea noastră s-a răsturnat şi a căzut pe noi. Prima dată au sărit toate airbag-urile. Mă miram că trăiesc. Am deschis uşa, am coborât şi mă miram că trăiesc. A căzut pur şi simplu pe noi. Eu am două coaste rupte. Mă plimb pe holurile spitalului. Mira e tot aici, la spital la Râmnicu Vâlcea. Ea e ok. M-am bucurat să văd că poate să coboare”.

Mirabela Cişmaru a anunțat că este în stare bună după accident. „Sunteţi minunați. Am primit mii de mesaje. O să fiu bine. A fost aşa cum a trebuit să fie... Îngerul meu păzitor mi-a fost alături”. Alături de mesaj a fost publicată și o imagine de pe patul de spital, în care Mira are un guler cervical și o perfuzie în braț. (A.A.)

Vizualizări: 2,287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: