Gorjul, premiat că a strâns electrocasnice vechi

Județul Gorj a fost premiat pentru modul în care a organizat campania de strângere a aparatelor electrocasnice și electronice în vară. În total, cinci județe au fost premiate dintre cele 38 prezente.

De altfel, în acest an, județul Gorj a fost singurul din România care a reușit să includă toate localitățile în acest program. Pentru că legislația s-a schimbat, oamenii nu au mai primit vouchere în schimbul electrocasnicelor vechi. Autoritățile le-au oferit, însă tichete pentru o tombolă cu premii în valoare de 12.000 de lei.

"În cadrul Galei Premiilor InfomediuEuorpa, ediția a XV-a, Direcția de Management Integrat a Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj, din cadrul Consiliului Județean Gorj, a fost premiată pentru modul în care a organizat și desfășurat campania pentru colectare a deșeurilor vechi (DEEE-uri).

Campania s-a desfășurat anul acesta, din mai până în la finalul lunii iunie, iar cei care au participat în cadrul acestei campanii au participat la o tombolă, câștigând diferite premii. Campania de colectare a electrocasnicelor vechi a început în anul 2018, într-o singură localitate, ajungând ca în prezent să se desfășoare în tot județul Gorj", a transmis Luis Popa, directorul Direcției pentru Gestionarea Deșeurilor Gorj.

Vizualizări: 551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: