Sponsorizare din partea Artego pentru Secţia ORL

Secția ORL a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a fost modernizată. Acest lucru a fost posibil datorită unei sponsorizări primite de la societatea comercială ARTEGO, care, prin conducerea sa, sprijină actul medical.


În sala de tratament a Secţiei ORL au fost aduse: o canapea, două birouri, șase scaune, două corpuri de mobilier suspendat și șase bibliorafturi pentru a organiza mult mai bine spațiul de arhivare al foilor de observație ale pacienților.


De asemenea, au fost modernizate două grupuri sanitare, fiind achiziţionate două cabine de duş.


„Mulțumim domnului director Viorel David și societății SC ARTEGO SA, care au răspuns prompt la solicitarea noastră de a ne ajuta în achiziționarea mobilierului necesar pentru modernizarea sălii de tratament și a spațiului de arhivare, dar și a obiectelor sanitare pentru cele două grupuri sanitare. Organizarea mai bună a spațiului de lucru din secție, mulțumită acestor achiziții, va însemna și o creștere a calității serviciilor medicale și a celor hoteliere din secție. Vă mulțumim, domnule Viorel David și vă dorim mult succes în activitățile viitoare!”, a fost mesajul medicul Violeta Dina, șeful Secției ORL din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.


La începutul anului, Primăria Municipiului Târgu Jiu a alocat fonduri pentru această secţie, fiind achiziţionate echipamente medicale, șase televizoare pentru saloanele pacienților şi instrumentar medical de ultimă generație.

Galerie foto



Vizualizări: 688

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: