Greva cetatenilor, la ora 12.00

Comunitatea de-clic se solidarizează cu cetățenii care ies în stradă zi de zi împotriva ordonanței de modificare a Codului Penal. În acord cu valorile celor 200.000 de cetățeni pe care îi reprezintă, de-clic.ro promovează Greva Cetățenilor.

 Aceasta este dorința a peste 12.000 de membri de-clic ce consideră că greva este cea mai eficientă metodă de protest, după demonstrațiile de stradă.

 Informații detaliate despre greva cetățenilor puteți vedea aici: https://greva.de-clic.ro/

 Calendarul grevei

 Greva se va desfășura progresiv. În prima zi începe cu 5 minute, urmând ca vineri (10 februarie), în ultima zi în care Guvernul poate retrage Ordonanța, greva să se desfășoare toată ziua. Modalitățile de manifestare a grevei sunt multiple, inclusiv sub forma grevei japoneze. Ora programată este 12.00.

 Luni - 6 februarie - ora 12.00 - 5 minute

Marți - 7 februarie - ora 12.00 - 10 minute

Miercuri - 8 februarie - ora 12.00 - 30 de minute

Joi - 9 februarie - ora 12.00 - o oră

Vineri - 10 februarie - toată ziua

 “Aceasta nu e o grevă în sensul sindical al cuvântului (adică prin care luptăm pentru drepturi salariale), e greva noastră a cetățenilor, a solidarității împotriva corupției. Această grevă devine reală vorbind cu colegii și șefii tăi și asumându-vă împreună că orice efort merită pentru a le arăta corupților că ne-a ajuns, că suntem fermi, că nu vom ceda”, a explicat Tudor Brădățan, director executiv de-clic.ro.

Vizualizări: 1,356

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: