Grevă la echipa de fotbal ACS Viitorul Târgu Jiu

Noul an nu a început prea bine pentru jucătorii de la ACS Viitorul Târgu Jiu. Lăsați fără bani de sărbători de conducerea clubului patronat de Nicolae Sarcină, aceștia au decis să nu iasă marți la antrenament în semn de protest.

Echipa de Liga 2 ACS Viitorul Târgu Jiu s-a reunit luni în mare secret, nefiind anunțată oficial anterior nici reunirea lotului dar nici programul de pregătire. De altfel formația pregătită de Florin Stângă nu a mai postat nimic pe pagina oficială din luna mai a anului trecut, după ce clubul intrase deja în insolvență, fiind cunoscută în Liga 2 ca echipa ce nu transmite nimic pe pagina oficială deși la acest nivel comunicarea este obligatorie, FRF având criteriu la licențiere existența unui ofițer de presă.

Dacă la reunirea de luni au fost puțin peste 20 de jucători, atât de la prima echipă dar și care au jucat la satelitul din Liga 3, care au răspuns prezent la apelul lui Florin Stângă, marți aceștia au refuzat să se mai antreneze. „Situația poate fi explicată și de restanțele salariale care există la clubul aflat în insolvență. Potrivit mai multor surse, pe 15 ianuarie se fac trei luni de când sportivii nu sunt plătiți, iar aceștia au refuzat să efectueze antrenamentul de marți. Singurul care a ieșit de la vestiare a fost antrenorul Florin Stîngă, care a refuzat să comenteze situația”, a informat Radio Accent.

Formația patronată de Nicolae Sarcină a încheiat anul trecut cu un mare banchet după ultimul meci al anului, când jucătorii au luat prime pentru ultima victorie și li s-a promis plata salariilor restante.

Vizualizări: 764

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: