Grigoraş e superstiţios. Îi duce pe panduri la Sibiu

Pandurii şi-au stabilit programul până la startul noului sezon, programat pe 23 iulie. Ca în fiecare an, gorjenii vor avea parte de două cantonamente. Unul va fi în ţară la Sibiu şi altul în Austria, lângă Kaprun, în localitatea Neukirchen am Großvenediger.

Pe lângă condiţiile bune de pregătire, Grigoraş a ales să meargă din nou la Sibiu şi din superstiţie. Acolo i-a dus pe Pintilii şi compania în luna martie într-un moment critic, iar după acel stagiu echipa a prins aripi, reuşind o serie incredibilă de 4 victorii din 5 meciuri! „Deocamdată nu am stabilit meciuri amicale în ţară pentru că Grigoraş vrea să pună accent pe pregătirea fizică la Sibiu”, spune vicele Temelescu.

La începutul lunii iulie, Pandurii vor efectua şi deja tradiţionalul stagiu în Austria alături de majoritatea echipelor din liga întâi. Gorjenii se vor cantona timp de 12 zile lângă Kaprun, la Neukirchen am Großvenediger, o staţiune de schi la aproximativ 50 de kilometri de Salzburg.

Revin tot la Severin

Pandurii şi-au amânat din nou revenirea pe Municipalul târgujian! „Sperăm ca undeva pe la sfârşitul lui septembrie să putem să revenim pe stadionul din Târgu Jiu. Parcă noi am fost obişnuiţi cu mai multă lume, ne simţim cam stingheri cu tribunele goale la Severin. Nu putem da o dată certă, dar cel puţin 3-4 etape le vom juca tot la Severin”, a declarat ieri Temelescu.

Program pregătire:

- 15 iunie (ora 15): reunirea lotului.

- 16-17 iunie: vizita medicală.

- 20 iunie – 1 iulie: cantonament Sibiu.

- 4-15 iulie: cantonament Austria.

MECIURI

Pandurii au parte de o vară încărcată. Grigoraş a schiţat programul de pregătire, iar în Austria gorjenii vor disputa cinci sau şase meciuri amicale. În mod sigur vor fi cel puţin 3 amicale transmise de Digi, la fel ca în Antalya, să vedem cum ne înţelegem“, a spus oficialul.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: