Grigoraş: Ne pregătim pentru Europa League

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat că meciurile amicale sunt teste extrem de utile pentru echipă. Pandurii a disputat marţi seara cel de-al treilea amical. Partida cu Steaua Roşie Belgrad, o echipă din Champions League, a avut loc la 100 de km de Maribor, locul unde Pandurii se află în cantonament.

Pandurii a învins cu 4-2 marţi seara în meciul cu Steaua Roşie Belgrad, golurile gorjenilor fiind marcate de Trifu – min. 4, Pleaşcă – min. 49, Pîrcălabu – min. 69 şi 87.
Antrenorul Petre Grigoraş susţine că Pandurii se pregăteşte pentru Europa League. „A fost un test foarte bun cu Dinamo Zagreb înaintea meciurilor europene şi mai avem şi un meci cu Steaua Roşie Belgrad, tot un meci foarte bun. Ne-am dorit să avem adversari foarte puternici, eu cel puţin tot timpul am dorit adversari puternici nu să joc cu bucătarii, pentru a vedea unde ne aflăm şi ce trebuie să mai completăm la lot. Ne pregătim şi noi pentru Europa League, dar până atunci trebuie să ne pregătim mai bine să ne completăm lotul, încă nu am făcut transferurile pe care le aşteptăm”.
Antrenorul a mai spus că săptămâna aceasta va definitiva lotul. “În cel mai scurt timp, cred că săptămâna aceasta vor veni şi cei pe care îi urmărim. Împreună cu Narcis am făcut aşa o listă cu mai mulţi jucători, va trebui să alegem din ei, în jur de 4-5 jucători ne mai trebuie neapărat pentru a completa lotul cât de cât”, precizează Grigoraş.

Vizualizări: 470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: