Grigoraş: Pe stadion o să evolueze o echipă de Liga a IV-A

Pe noul stadion din Târgu Jiu va juca o echipă de Liga a IV-a, a declarat antrenorul Petre Grigoraş. La Târgu Jiu este în construcţie un stadion de peste 20 de milioane de euro, dar echipa este în insolvenţă şi se discută tot mai mult de faliment.

Antrenorul Pandurii, Petre Grigoraş, a declarat tot timpul că el va pleca ultimul de la Pandurii, însă în ultimele săptămâni pare să-şi fi pierdut răbdarea. Evoluţiile echipei nu sunt deloc bune, dar nici nu-i poate învinui pe jucători, spune Grig.
Tehnicianul spune că au mai plecat jucători, iar cei care au rămas vor pleca în iarnă. „Au mai dezertat câţiva, dar în condiţiile în care nu au fost plătiţi deloc, era clar că nu puteam să mă supăr pe ei că pleacă mai departe. De abia am reuşit să-i ţin pe o parte din ei să nu plece până în iarnă. Oricum nu aveau unde să joace. E foarte greu să ai rezultate constante în acest condiţii“, a declarat Grigoraş.
El a mai spus că situaţia clubului nu este deloc bună, fiind foarte aproape falimentul. Pe noul stadion va juca o echipă de liga a IV-a, mai spune antrenorul. „Există posibilitatea falimentului. Să nu mai spun că există posibilitatea depunctării, este posibil să se termine acest stadion şi să evolueze o echipă de Liga a IV-a“, a mai spus antrenorul.

Vizualizări: 543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: