Învinşi de Steaua. Grigoraş: Nu o să rămână niciun jucător!

Steaua a încins Pandurii, scor 3-1, într-un meci cu o atmosferă dezolantă pe Arena Națională, cu doar 400 de spectatori. Au marcat Herea de la Pandurii şi Enache şi Pintilii pentru Steaua. La finalul meciului, Grigoraş a declarat că încearcă să mai reziste două săptămâni la Pandurii.

Vicecampioana a revenit pe prima poziţie la o zi după ce fusese detronată de Viitorul lui Hagi. Petre Grigoraș a fost extrem de dezamăgit de prestația jucătorilor din defensivă. Tehnicianul gorjenilor a deplâns lipsa fotbaliștilor experimentați, cum este cazul lui Pleașcă, și a spus că altul ar fi fost rezultatul final, dacă ar fi avut tot lotul valid. "Am avut multe accidentări în apărare, a trebuit să improvizez. Faţă de meciul trecut, trei jucători din defensivă au fost schimbaţi”, a spus antrenorul. Grigoraș a încercat să-și mobilizeze jucătorii, dar nici așa nu a avut succes.
”Le-am spus fotbaliştilor să încerce să se comporte ca şi cum aceasta era ultima partidă din viaţa lor. Dar nu au înţeles şi, având în vedere ce s-a întâmplat în apărare, nu puteam emite mai multe pretenţii", a spus Grigoraş, la microfonul Digi Sport. Tehnicianul a vorbit din nou despre situaţia Pandurii.”Cât despre mine și viitorul meu, sper să rezist să stau pe baricade încă două săptămâni şi după aceea vom vedea ce se întâmplă. În condiţiile actuale, nu o să rămână niciun jucător. Dar speranţa moare ultima, şi am încredere că se pot rezolva lucrurile”, a mai spus Grigoraș la Digi Sport.

Vizualizări: 450

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: