Hidroelectrica are vești bune pentru români

Hidroelectrica, cel mai ieftin furnizor de energie electrică din România, a actualizat oferta pentru clienții casnici. Producătorul de energie electrică și-a anunțat noile prețuri la energia electrică, care rămân cele mai mici de pe piață.

La începutul lunii aprilie, compania Hidroelectrica a anunţat noile tarife pentru energie electrică. Oferta este pentru consumatorii casnici și este valabilă pentru contracte încheiate în perioada 1-30 aprilie 2024. De asemenea, și clienții ale căror contracte expiră în perioada imediat următoare vor putea beneficia de oferta companiei până la finalul lunii aprilie 2024.

”Societatea de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale HIDROELECTRICA S.A. îți propune să beneficiezi de avantajele ofertei VIITOR VERDE prin încheierea unui contract de furnizare a energiei electrice pe piața liberă. Termen de plată relaxat: 45 zile de la emiterea facturii. Facturile se emit lunar, se calculează în baza citirii/estimării/autocitirilor contoarelor şi se pot transmite în format electronic sau suport hârtie. Accesibilitatea deplină: Furnizăm energie electrică în orice locație din România. Corectitudine 100%: garanția că NU există tarife ascunse în contractul de furnizare”, se arată în oferta companiei.

Așadar, prețul energiei electrice pentru o perioadă contractuală de 12 luni este de 0.28382 lei/kWh. De asemenea, prețul energiei electrice active (fără TG, tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice în rețea) pentru o perioadă contractuală de 12 luni este de 0.28000 lei/kWh. Practic, Hidroelectrica își menține prețurile mici pentru clienții casnici. ”Prezenta oferta este valabila până la 30.04.2024 și are aplicabilitate pe perioada aplicării prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 27/2022 privind măsurile aplicabile clienţilor finali din piaţa de energie electrică şi gaze naturale în perioada 1 aprilie 2022-31 martie 2025, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul energiei, aprobată cu modificările şi completările ulterioare. Tarifele reglementate sunt fixate de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei și pot suferi modificări atât până la încheierea contractului, cât și pe perioada derulării contractului ca urmare a modificărilor legislative”, se mai arată în oferta propusă de Hidroelectrica.

Vizualizări: 3,278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: