Horoscop - 17 august

Berbec
Sunteţi tentat să amânaţi o vizită programată pentru azi, cu riscul să tensionaţi relaţiile cu partenerul de viaţă. Se pare că sunteţi indispus din cauza unui eşec în afaceri. Păstraţi-vă calmul şi limitaţi-vă la activităţi de rutină, care vă solicită mai puţin!

Taur
Sunteţi foarte preocupat de problemele financiare şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Nu este exclus ca partenerul de viaţă să vă reproşeze acest lucru. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere.

Gemeni
Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri. Nu este momentul să luaţi decizii importante în domeniul profesional, pentru că riscaţi să fie greşite. Vă sfătuim să vă dedicaţi unor activităţi relaxante şi să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Rac
Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin, cu condiţia să vă organizaţi bine timpul. Este recomandabil să amânaţi deciziile importante în afaceri. Petreceţi seara în familie. Încercaţi să vă relaxaţi! Dimineaţa, persoana iubită vă admiră pentru ideile dumneavoastră originale.

Leu
Capacitatea creativă atinge o cotă ridicată şi ar fi bine să o folosiţi pentru rezolvarea problemelor profesionale şi de afaceri. Relaţiile sentimentale pot fi foarte bune, dacă vă stăpâniţi tentaţia de a-i face reproşuri persoanei iubite. Zi bună pentru a începe activităţi noi, mai ales în casă.

Fecioară
În prima parte a zilei sunteţi cu capul în nori. Până reuşiţi să reveniţi cu picioarele pe pământ, vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu vă implicaţi în activităţi importante. Aveţi grijă ce spuneţi! Există riscul să jigniţi o persoană mai în vârstă din familie.

Balanţă
Se pare că aveţi probleme pe plan sentimental şi deveniţi irascibil. Păstraţi-vă calmul şi nu vă grăbiţi să replicaţi! Sfaturile prietenilor vă pot fi foarte utile, dacă vă temperaţi orgoliul şi încăpăţânarea. Zi favorabilă schimbărilor importante. Aveţi şansa să vă afirmaţi pe plan social.

Scorpion
Survin evenimente neaşteptate care vă dau programul peste cap. Se pare că sunteţi nevoit să plecaţi într-o delegaţie anunţată în ultimul moment. Partenerul de viaţă este nemulţumit de schimbarea de program. Cu calm şi înţelegere, puteţi evita un conflict în familie.

Săgetător
Din cauza dificultăţilor financiare, sunteţi tentat să renunţaţi la o călătorie în interesul familiei. Este o decizie delicată, pentru că riscaţi să vă indispuneţi partenerul de viaţă. S-ar putea ca explicaţiile dumneavoastră să nu fie suficient de convingătoare şi să fiţi greşit înţeles.

Capricorn
Parcurgeţi o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere şi vă simţiţi în formă. Aveţi ocazia să obţineţi câştiguri financiare nesperate şi să vă afirmaţi în societate. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt armonioase, ceea ce vă asigură confortul psihic. Vă sfătuim să fiţi cumpătat.

Vărsător
Sunteţi în formă şi vă adaptaţi cu uşurinţă la situaţiile noi. Aveţi ocazia să rezolvaţi probleme ce ţin de viaţa particulară. Mai mult, reuşiţi să îi ajutaţi şi pe cei din jur. Este o zi bună pentru discuţii cu prietenii şi familia. Aveţi grijă să nu deveniţi pisălog!

Peşti
În prima parte a zilei sunteţi cam visător şi aveţi tendinţa să neglijaţi problemele importante pe care le aveţi de rezolvat. Nu este momentul să începeţi noi activităţi, pentru că riscaţi să luaţi decizii greşite. Nu refuzaţi ajutorul oferit de un prieten!

Vizualizări: 398

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: