Horoscop - 18 august

Berbec
Vă aflaţi într-o perioadă în care sunteţi agitat şi nervos din cauza unor probleme financiare. Încercaţi să vă calmaţi, pentru că altfel riscaţi să aveţi probleme la serviciu! Nimeni nu va fi dispus să accepte criticile dumneavoastră fără motiv.

Taur
S-ar putea ca relaţiile parteneriale să fie încordate din cauza stării de agitaţie pe care o aveţi de dimineaţă. Nu este cazul să exageraţi din orice şi să faceţi tot felul de observaţii fără sens. Dacă doriţi să faceţi investiţii pe termen lung, vă recomandăm să mai aşteptaţi o vreme, pentru că acum nu vă surâde norocul.

Gemeni
Este foarte posibil să plecaţi într-o delegaţie cu probleme de serviciu. Nu sunteţi în cea mai bună dispoziţie şi aveţi tendinţa să exageraţi. Încercaţi să nu vă susţineţi cu încăpăţânare punctul de vedere pentru că veţi face o impresie proastă celor cu care intraţi în contact.

Rac
Dimineaţă s-ar putea să vă schimbaţi programul din cauza unor probleme familiale care nu mai suportă amânare. Un prieten vă propune o colaborare care v-ar putea ajuta să vă îmbunătăţiţi simţitor situaţia financiară.

Leu
Nu încercaţi să cereţi astăzi o mărire de salariu, chiar dacă sunteţi convins că o meritaţi! Este foarte posibil să nu primiţi un răspuns pozitiv sau să fiţi judecat greşit. Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină, care nu necesită prea multă concentrare, pentru că nu vă aflaţi într-o perioadă foarte bună la acest capitol.

Fecioară
În prima parte a zilei s-ar putea să vă sune o rudă din altă localitate şi să vă anunţe că intenţionează să vă viziteze. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile aprinse cu partenerul de viaţă pentru că, în acest fel, nu veţi ajunge la nici un rezultat.

Balanţă
Astăzi s-ar putea să nu fiţi prea inspirat şi nici prea comunicativ. Este posibil să simţiţi nevoia să vă izolaţi o perioadă pentru a vă face planuri de viitor. Vă sfătuim să nu lungiţi foarte mult acest interval de timp şi să încercaţi să fi mai eficient. Evitaţi întâlnirile de afaceri şi călătoriile, pentru că sunteţi predispus la greşeli!

Scorpion
Se pare că nu vă simţiţi în apele dumneavoastră, tocmai acum, când aveţi multe de rezolvat. Vă sfătuim să nu vă asumaţi riscuri importante, pentru că aveţi puţine şanse de reuşită. Nu vă lăsaţi cuprins de nervi şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu membrii familiei!

Săgetător
Dimineaţă s-ar putea să vă indispună un telefon primit de la o rudă care vă dă nişte veşti neplăcute. Este posibil să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie neprevăzută. Dacă circulaţi cu maşina, vă sfătuim să fiţi foarte atent, pentru că nu este exclus să plătiţi o amendă.

Capricorn
Sunteţi foarte tentat să începeţi mai multe treburi deodată. Vă sfătuim să nu fiţi nerăbdător, pentru că riscaţi să faceţi greşeli. În plus, dacă nu vă veţi organiza timpul, veţi ajunge la extenuare. Nu este cazul să vă precipitaţi pentru că veţi avea timp pentru toate. Încercaţi să vă organizaţi mai riguros şi să luaţi în calcul toate posibilităţile.

Vărsător
Dimineaţă s-ar putea să fiţi supărat din cauza dificultăţilor financiare. Trebuie să vă calmaţi şi să nu-i indispuneţi pe cei din jur cu atitudinea dumneavoastră. Vă recomandăm să vă păstraţi cumpătul, indiferent ce se întâmplă, şi să ascultaţi sfaturile unei persoană mai în vârstă.

Peşti
Încercaţi să fiţi mai atent la cheltuieli pentru că este posibil să rămâneţi fără bani. Ca să evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă, vă sfătuim să vă consultaţi înainte de a merge la cumpărături. Astăzi sunteţi foarte critic la adresa celor din jur, iar acest lucru nu vă va ajuta deloc.

Vizualizări: 466

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: