Horoscop - 5 septembrie

Berbec
Dacă cineva se poartă deplasat, nu toleraţi un astfel de comportament. Fiţi primul care reacţionează şi atrageţi-le atenţia celorlalţi când exagerează, chiar dacă nu vă afectează pe dumneavoastră  în mod direct.
Taur
Dacă vreţi să faceţi echipă cu cineva pe plan amoros sau profesional nu luaţi prima persoană care vă iese în cale sau care se arată interesată. Aveţi multe opţiuni interesante în jur. Nu vă lăsaţi impresionat uşor, chiar dacă este măgulitor să vedeţi că cineva vrea să facă parte din viaţa dumneavoastră.
Gemeni
Când vine vorba de relaţii, sincronizarea este totul, aşa că degeaba încercaţi să grăbiţi lucrurile. Nu fiţi nerăbdător nici în plan profesional, pentru că lucrurile se vor întâmpla la momentul potrivit. Unele lucruri chiar nu pot fi controlate. Este important să înţelegeţi asta.
Rac
Astăzi este indicat să vă folosiţi imaginaţia şi veţi vedea că până şi cele mai nebune vise se pot împlini. Aţi fost cam suspicios în ultima vreme, dar nu v-aţi dat încă seama de ce. Creativitatea vă învaţă să găsiţi aceste răspunsuri.
Leu
Oamenii cer foarte multe şi sunt extrem de încăpăţânaţi. Vă spun ce să faceţi şi vor cu orice preţ să vă controleze, însă nu vă lăsaţi manipulat. Fiţi îndrăzneţ astăzi şi nu vă supuneţi dacă aveţi alte păreri. Nu îi lăsaţi pe ceilalţi să pună presiune şi să vă streseze.
Fecioară
Nu sunteţi foarte interesat să vedeţi ce are de oferit lumea care vă înconjoară, pentru că vreţi să analizaţi ideile din minte. Creativitatea este foarte importantă şi vă controlează gândurile.
Balanţă
Dacă trebuie să petreceţi timp cu o persoană pe care nu prea o respectaţi, încercaţi să nu fiţi lipsit de politeţe. Zâmbiţi aşa cum v-aţi dori să fiţi tratat. Bunătatea nu este doar o dovadă de politeţe, ci şi de inteligenţă.
Scorpion
Astăzi sunteţi mai interesat să staţi acasă şi să vă relaxaţi decât să ieşiţi şi să cunoaşteţi oameni noi. Nu este vorba că sunteţi timid sau antisocial, dar nu prea aveţi energie să purtaţi discuţii interesante. Aveţi nevoie de relaxare, aşa că luaţi o zi liberă de la lumea din jur.
Săgetător
Astăzi vă veţi simţi foarte bine în propria piele şi veţi face multe lucruri interesante. Această pauză de la socializat nu este ceva ce aţi plănuit, dar vă va surprinde de cât de mult vă va plăcea. Orice obstacol veţi întâlni îl veţi depăşi fără probleme.
Capricorn
Dacă aveţi de-a face  cu copii purtaţi-vă cu ei ca şi cum ar fi persoane mature. Aveţi foarte multe lucruri interesante de spus şi sunteţi un model de urmat pentru cei mici. Nu vă lăsaţi enervat de micile obstacole pe care le veţi întâlni în timpul zilei, pentru că s-ar putea să vă dea peste cap şi să nu vă mai puteţi concentra.
Vărsător
Astăzi sunteţi foarte încrezător în forţele proprii şi veţi reuşi să faceţi multe lucruri. Fiţi responsabil în tot ce faceţi şi nu aveţi cum să nu reuşiţi. Nu este indicat să vă răzgândiţi la nesfârşit, pentru că îi veţi stresa pe oamenii din jur şi veţi căpăta o reputaţie proastă
Peşti
Astăzi veţi avea o plăcere extraordinară să priviţi lumea şi să meditaţi. Vi se pare că aţi ignorat până acum multă frumuseţe! Creativitatea este la cote maxime, vă va ajuta să vă găsiţi cele mai frumoase cuvinte pentru a exprima ce simţiţi.

Vizualizări: 511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: