Horoscop 11 aprilie

Berbec
Începe o perioadă cu o încărcătură emoţională suportabilă, dar care vă pregăteşte surprize în ceea ce priveşte cheltuielile şi nevoia de siguranţă. Tentaţiile sunt mari, iar verva şi puterea vă pot conduce pe un drum greşit. Puteți pune bani de-o parte cu condiţia de a vă fi plătit la timp datoriile. Încercați să nu vă schimbați felul în care vedeți lucrurile doar pentru că „aşa este la modă“.

Taur
Nu prea ştiți ce să faceți, încotro să vă îndreptaţi şi ce anume să alegeți. În această perioadă, tentaţia este să vă refugiați în tiparele dezvoltate în trecutul îndepărtat. Nevoia de siguranţă şi de securitate materială vă poate îndrepta către căi greşite, îndepărtându-vă de cei cu care colaborați, de scopurile comune. Nu este un moment propice implementării unor planuri noi.

Gemeni
Rutina zilnică strictă şi bine pusă la punct, respectată, vă poate ajuta să depăşiți eventuale probleme de sănătate sau problemele intervenite din neant. Toţi ochii sunt pe dumneavoastră acum, aşa că, atunci când nu ştiți ce aveți de făcut, lăsați-vă inspirat de graţia divină. În definitiv, poate că toate se întâmplă tocmai pentru ca să vă demonstrați credinţa necondiţionată.

Rac
E momentul să vă axați pe nevoile personale, să vedeți ce priorităţi aveți şi să puneți la punct planul de atac pentru proiectele visate. În relaţiile cu anturajul sunt multe cărţi de jucat şi multe proiecte de pus pe roate. Trebuie să fiți selectiv şi vigilent, să vă urmăriți eficient interesele. Sănătatea este vulnerabilă, așa că trebuie să ţineţi cont de sensibilităţile organismului.

Leu
Încetul cu încetul vă ridicați, ieşiți din zona de umbră în care nici nu ştiți cum ați ajuns. Ideal ar fi să nu lăsați în urmă situaţii problematice nerezolvate, iar în ceea ce priveşte familia, să fi anihilat deja legăturile nocive cu trecutul. Evadarea în cotidian nu este cea mai fericită soluţie acum, dar felul în care sunteți perceput în societate vă poate ajuta să vă detașați de probleme.

Fecioară
Fiți cu băgare de seamă la restanţele financiare! Nu vă culcați pe-o ureche, crezând că dacă informaţia nu a ajuns la dumneavoastră sunteți absolvit de orice vină. Recomandabil este să verificați tot ceea ce ați lăsat de izbelişte (la capitolul financiar) în ultima perioadă. Planurile de viitor încep să se contureze frumos, iar cei care ar trebui să vă ajute sunt din ce în ce mai disponibili.

Balanţă
Obţineți finanţare şi credit prin intermediul alianţelor şi al colaborărilor. Ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni v-a ajutat să găsiți punctele slabe ale istoriei. Depinde de dumneavoastră, însă, ce anume ați înţeles şi în ce măsură ați reuşit să vă îndreptaţi şi să vă schimbați modul de acţiune. Lipsa de încredere în cei apropiați vă face să atrageți doar persoane pe care nu vă puteți baza.

Scorpion
Se pare că vă aşteaptă întâlniri importante pentru starea de bine, pentru starea de spirit şi pentru felul în care alegeți să vă continuați drumul. Chiar dacă simţiți că tot ceea ce vine din exterior este ameninţător, s-ar putea să aveți surpriza ca tot ce vi se spune chiar să vă fie de folos. Maleabilitatea de care dați dovadă, însă, v-ar putea deschide uşi bine ferecate.

Săgetător
E o perioadă propice pentru identificarea şi rezolvarea eventualelor probleme de sănătate. În acelaşi timp, locul de muncă ar putea deveni locul unde vă puteți destinde, munca în echipa fiind cel mai bun medicament. Sfârşitul de săptămână este un moment minunat pentru a îmbunătăţi confortul personal. Vă puteți petrece timpul liber alături de copii, veselia şi buna dispoziţie fiind la ele acasă.

Capricorn
Probabil că vă simțiți singur, dar e o perioadă bună pentru a demonstra că sunteți organizat şi că aveți prestabilite toate detaliile şi planurile de rezervă. Se anunţă surprize legate de domeniul imobiliar, nu cedați tentaţiei de a lua decizii fără să vă gândiți la consecințe. În cazul în care aveți de împărtăşit informaţii celor din jur, aveți grijă ce detalii oferiți.

Vărsător
Vă îndreptați atenţia spre familie, iar timpul îl dedicați căminului sau unei proprietăţi imobiliare pe care doriți s-o achiziţionați. Trebuie să găsiți timp pentru a vă ocupa şi de dumneavoastră, recalibrându-vă imaginea şi exploatându-vă mai bine şi mai eficient potenţialul. Încercați să vă creați mai multe şanse pentru a vă demonstra talentele.

Peşti
Este cea mai interesantă perioadă pentru dumneavoastră. Aşteptați-vă fie la o veste care vă dă planurile peste cap, fie la o sumă de bani venită pe neaşteptate, din neant. Cel mai bine ar fi ca în această perioadă să vă stabiliți noi ţeluri şi să gândiți noi strategii pentru anul în curs. Inovaţia şi unicitatea ideilor vă aparţin acum, deci profitați şi puneți bazele unui nou viitor personal.

Vizualizări: 388

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: