Horoscop 19 ianuarie

Berbec
Este mult de lucru la serviciu, dar nu prea aveţi chef. Ar fi bine să apelaţi la ajutorul colegilor, pentru că organismul este slăbit. Se pot accentua afecţiuni ale sistemului digestiv şi ale extremităţilor picioarelor. Evitaţi, pe cât posibil, consultaţiile şi analizele medicale, deoarece pot interveni erori de diagnostic şi tratament.
Taur
Activităţile comune cu persoana iubită sau cu copiii au succes astăzi, chiar dacă, pe alocuri, mai pot interveni discuţii aprinse, neînţelegeri sau divergenţe de opinii pe chestiuni financiare. Este bine să evitaţi polemicile, deoarece subiectivismul este accentuat. Priviţi partea plină a paharului relaţiilor sentimentale, pentru că este frumoasă, interesantă şi de bun augur.
Gemeni
Dorinţa de a sta acasă, alături de cei dragi este mare, dar este posibil să aveţi multe treburi de rezolvat fie la serviciu, fie în diverse alte locaţii. Organizaţi-vă timpul şi priorităţile, astfel încât să le împăcaţi pe toate. Membrii familiei vă sprijină prea puţin, de aceea nu vă bazaţi prea mult pe ei astăzi.
Rac
Activităţile intelectuale au succes numai dacă sunt programate sau începute acum câteva zile. Puteţi finaliza cu succes diverse demersuri profesionale, care necesită întocmirea unor documente, comunicarea cu persoanele străine, dar de care aveţi nevoie pentru locul de muncă. Fiţi prudent şi la nevoie cereţi sprijinul unor colegi sau cuiva din anturajul familial.
Leu
Sunt posibile cheltuieli sau discuţii importante legate de veniturile salariale. Cumva vă descurcaţi cu banii, plata muncii depuse la serviciu este la zi şi suficientă, însă pot apărea temeri legate de viitoarele câştiguri. Sunt momente bune pentru a vă gândi la variante noi de lucru, care să vă aducă beneficii.
Fecioară
Sunteţi emotiv şi cu greu vă intră cineva în voie. Liniştiţi-vă, evitaţi provocările şi ocupaţi-vă numai de activităţi uşoare. De mare folos vă sunt tratamentele de îngrijire corporală sau achiziţionarea unui obiect vestimentar dorit demult.
Balanţă
Sănătatea este vulnerabilă şi de aici apărea dorinţa de interiorizare şi odihnă. Ocupaţi-vă numai de treburile prioritare şi la nevoie cereţi sprijinul celor dragi. Plimbaţi-vă în aer liber, înconjuraţi-vă de lucruri frumoase şi de oameni de încredere. Sfaturile lor vă aduc alinare, idei bune şi încrederea că veţi depăşi toate situaţiile neplăcute în care sunteţi implicat.
Scorpion
Ziua aduce multe neplăceri în relaţiile cu prietenii şi cu persoanele din segmentul profesional. Feriţi-vă de aceste persoane şi, mai ales, evitaţi să povestiţi slăbiciunile şi intenţiile de viitor. Sunt favorizate acţiunile discrete, departe de ochii celorlalţi. Dacă simţiţi nevoia să discutaţi cu cineva, căutaţi persoanele care s-au dovedit de încredere până acum şi care au o mentalitate pozitivă.
Săgetător
Interesantă zi pentru relaţiile cu şefii sau cu alte persoane cu funcţie din diverse instituţii oficiale. Sunt posibile discuţii aprinse şi retrospective ale activităţii profesionale de la locul actual de muncă. Sunt momente în care puteţi afla părerile adevărate ale colegilor şi şefilor despre dumneavoastră şi prestaţiile profesionale.
Capricorn
Componenta mentală este foarte activă şi există riscul să vorbiţi mult şi fără rost. Ar fi bine să ascultaţi discuţiile altora şi eventual să notaţi anumite informaţii. Printre banalităţile cotidiene se vor strecura frânturi de adevăruri, de care aveţi nevoie atât la locul de muncă, cât şi în relaţiile cu cei dragi.
Vărsător
Capitolul financiar vă poate da bătăi de cap, mai ales aspectele privitoare la cheltuieli comune pe facturi, taxe, servicii sau moşteniri. Selectaţi priorităţile şi evitaţi hazardarea în investiţii care depăşesc puterea de câştig. Sunt momente importante în care aveţi şanse să puneţi anumite limite vizavi de bugetul comun cu alţii.
Peşti
Unele colaborări sau înţelegeri cu partenerul de viaţă se pot răsturna spectaculos astăzi. Este bine să luaţi aminte la spusele celorlalţi, însă vorbiţi strictul necesar. Chiar dacă unele aspecte parteneriale vă displac, aveţi încredere în providenţă că vă ajută discret, din umbră.

Vizualizări: 333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: