Manele şi jazz în cluburi, samba şi rock and roll în Mall

Cluburile din Târgu Jiu şi din judeţ anunţă un week-end plin de distracţie. Muzică live, karaoke şi cocktailuri, de asta vor avea parte cei care vor trece pragul cluburilor şi al barurilor. Pentru acest week-end proprietarii localurilor de noapte, au contractat atât formaţii de jazz, cât manelişti. Shopping City Târgu Jiu se anunţă pentru data de 14 ianuarie o seară cu muzică samba şi rock and roll.

 Încă un week-end plin de distracţie, în cluburi! Pentru iubitorii de muzică jazz, clubul Guitar Pub din Târgu Jiu anunţă o petrecere pe cinste, începând de vineri, 13 ianuarie, orele 21:00, şi până sâmbătă, la orele 2:00. Şi maneliştii pot să petreacă până dimineaţa la un club din Rovinari. „Chef de chef” se anunţă la Malibu Club din Rovinari, unde atmosfera va fi întreţinută de Marius Olandezu. Petrecerea va începe vineri, 13 ianuarie, orele 22:00, şi se va încheia sâmbătă, 14 ianuarie, la orele 4:00. Pentru a putea participa la acest chef, maneliştii trebuie să scoată din buzunare 15 lei/persoană.

Distracţie se anunţă şi la Shopping City Târgu Jiu, sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 20:00, când se dă startul la „Noaptea Reducerilor”. Pe lângă marile reduceri, clienţii vor avea parte şi de cocktailuri din partea casei, dar şi un spectacol de dansuri pe ritmuri de country, samba şi rock and roll. „Primii 20 de clienţi care se prezintă la InfoPoint cu un bon de minimum 100 RON vor primi câte un premiu instant la Info Desk. Toţi clienţii vor primi cocktailuri delicioase din partea casei. Atmosfera va fi animată de un cocktail show inedit şi un spectacol de dansuri pe ritmuri de country, samba si rock and roll. Mulţimea de reduceri exclusive îţi va face cu ochiul”, se anunţă pe pagina de Facebook a Shopping City Târgu Jiu. 

Vizualizări: 1,906

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: