Horoscop

Berbec: Munciţi cu sârg, dar fără prea multe satisfacţii din cauza unora care vă comentează acid eforturile. Vedeţi-vă mai departe de activitatea începută fără să puneţi la suflet răutăţile sau criticile care vor sosi din toate părţile, pentru că rezultatele finale vor vorbi de la sine.

Taur:  Faceţi un efort să duceţi azi la îndeplinire un proiect ce se apropie de sfârşit. Oricum nici putere nu mai aveţi, deci ar fi bine să vă eliberaţi odată de sarcină! Sunteţi înaintea unei decizii finale, dar e cel mai complicat moment, pentru că vă tot întrebaţi dacă aţi făcut tot ce se putea face.

Gemeni: Nu vă grăbiţi, mergeţi lent către scopurile dumneavoastră, pentru că mai aveţi de mers până acolo unde v-aţi propus. Primiţi suficiente garanţii că sunteţi pe drumul cel bun şi merită să continuaţi, oricât va mai dura până ajungeţi acolo unde visaţi.

Rac: E o plăcere să intraţi în contact cu cât mai multă lume, chiar şi cu oameni complet necunoscuţi. Chiar dacă discuţiile nu se îndreaptă spre cele mai deosebite subiecte, veţi vedea că aveţi ceva de aflat chiar şi din cele mai banale conversaţii.

Leu: Aveţi numai motive de satisfacţie pentru că reuşiţi să adunaţi alături un grup mai larg de persoane care vor milita pentru adevăr. Deţineţi argumente pentru a obţine victoria dar mai aveţi nevoie de un grup de susţinere, pe care puteţi să-l formaţi în jurul dumneavoastră.

Fecioară: Nu vă aşteptaţi ca toată lumea să vă aplaude faptele chiar dacă credeţi la maximum în ele! Exact acele planuri care vă entuziasmează mai mult sunt şi cele mai controversate de ceilalţi. Veţi fi judecat, de unii injust, de alţii corect, dar nu ţineţi cont de etichetele pe care vi le pun aceştia.

Balanţă: Nu vă lăsaţi impresionat de lacrimile sau poveştile triste ale celor din jur care încearcă să umble la coarda dumneavoastră sensibilă. Acum sunteţi mult mai puternic, nu ţineţi cont de slăbiciuni iar fragilitatea afişată de cei din jur e un avantaj pentru a ieşi în faţă să vă remarcaţi.

Scorpion: Aveţi o zi agitată în care veţi cădea de multe ori în plasa persoanelor nervoase. Se ştie că aveţi limba ascuţită, dar de data aceasta nimeriţi în medii în care ceilalţi sunt şi mai agresivi, încât nu ştiţi cum să le ţineţi piept. Vă puteţi aştepta la afronturi dure din partea unora care vă seamănă.

Săgetător: Aveţi multe motive de satisfacţie, de parcă vi s-ar oferi din mai multe direcţii exact acele lucruri de care are nevoie inima dvs. Cel mai bine ar fi să vă bucuraţi cu măsură, să nu vă entuziasmaţi prea tare, ci să aşteptaţi că lucrurile să se aşeze pe un teren sigur înainte de a le spune tuturor!

Capricorn: Trebuie să luaţi la bani mărunţi orice afacere în care sunt implicate sume mari, documente oficiale, acte importante, pentru că există riscul de a trece cu vederea o cifră de la care se poate declanşa mai apoi o serie întreagă de probleme.

Vărsător: S-a terminat o etapă din viaţă familiei dumneavoastră şi a venit vremea să vă luaţi rămas bun de la tot ce a fost. Aţi învăţat ceva din cele trăite, dar nu mai are rost să duceţi mai departe capitolul tocmai încheiat. Este un moment excelent pentru a trasa o nouă direcţie împreună cu cei dragi.

Peşti: Nu aveţi parte de tovarăşi cooperanţi prin preajmă. Propunerile vă rămân fără ecou, parcă aţi vorbi la pereţi, dar totuşi insistaţi să vă exprimaţi punctul de vedere în faţa tuturor, în ciuda ostilităţilor la care sunteţi supus. Până la urmă tot veţi convinge pe cineva să vă asculte.

Vizualizări: 665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: