Horoscop

Berbec

Este posibil să primiţi musafiri de departe şi să fiţi nevoit să vă schimbaţi complet programul. O persoană apropiată ar putea să vă solicite sfatul sau ajutorul pentru rezolvarea unei probleme de sănătate. În partea a doua a zilei nu este exclus să primiţi o veste mai puţin plăcută de la un prieten.

Taur

În prima parte a zilei aveţi posibilitatea să rezolvaţi o problemă financiară care vă preocupă de mai mult timp. Dacă vi se propune să vă asociaţi într-o afacere, vă recomandăm să analizaţi serios propunerea. Cu eforturi mici şi riscuri minime, aţi putea obţine un beneficiu important pentru bugetul familiei. Ar fi bine să ţineţi cont şi de opinia partenerului de viaţă.

Gemeni

Un bărbat mai în vârstă vă poate ajuta să rezolvaţi o problemă sentimentală. Ar fi bine să aveţi încredere în sfaturile lui şi să vă temperaţi orgoliul. Seara s-ar putea să aflaţi despre problemele de sănătate ale unei cunoştinţe şi să vă schimbaţi programul pentru zilele următoare.

Rac

Nervozitatea vă poate crea probleme la locul de muncă şi în relaţiile cu partenerul de viaţă. Această stare de spirit pare să fie cauzată de un moment dificil în plan profesional, care ar putea avea drept consecinţă o pierdere financiară. Păstraţi-vă calmul. Orice afirmaţie necontrolată riscă să tensioneze relaţiile sentimentale.

Leu

Este posibil să fiţi anunţat că va trebui să munciţi peste program, din cauza unor lucrări importante care trebuie finalizate urgent. Dacă nu reuşiţi să vă temperaţi nervozitatea, există riscul să declanşaţi o ceartă cu urmări foarte neplăcute. Păstraţi-vă calmul, atât în relaţiile cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri, cât şi în discuţiile cu membrii familiei.

Fecioară

Un superior sau un partener de afaceri ar putea să vă reproşeze că nu vă implicaţi suficient în rezolvarea unor probleme financiare care depind numai de dumneavoastră. Relaţiile cu partenerul de viaţă ar putea fi şi ele tensionate, din motive independente de dumneavoastră. Din fericire, capacitatea de comunicare este excelentă azi. Profitaţi de acest context favorabil pentru eventualele neînţelegeri.

Balanţă

Astăzi există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. Dacă sunteţi şofer, vă sfătuim să nu vă asumaţi nici-un risc. Dacă sunteţi pieton, este recomandat să circulaţi cu atenţie şi să evitaţi traversările prin locuri periculoase. Situaţia financiară s-ar putea îmbunătăţi în scurt timp. Se întrevede o primă sau o creştere a veniturilor principale.

Scorpion

În plan sentimental s-ar putea să simţiţi nevoia de un scurt răgaz în care să vă detaşaţi puţin şi să analizaţi la rece evoluţia relaţiei. Persoana dragă ar putea interpreta greşit atitudinea dumneavoastră. Vă sfătuim să fiţi ponderat în afirmaţii, pentru că altfel riscaţi să tensionaţi relaţiile parteneriale. Prietenii nu par să fie de acord cu unele dintre ideile dumneavoastră. Încercaţi să vă exprimaţi cât mai limpede, pentru a evita neînţelegerile!

Săgetător

În cursul dimineţii ar putea surveni evenimente neprevăzute care să vă oblige să întârziaţi faţă de programul stabilit anterior. Nu este un moment prielnic pentru a începe o nouă afacere. Riscaţi un eşec care v-ar putea descuraja pe termen lung. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile oferite de o persoană cu experienţă.

Capricorn

O întârziere independentă de voinţa dumneavoastră s-ar putea solda cu ratarea unei oportunităţi favorabile în afaceri. Nu merită să vă consumaţi, pentru că astăzi sunteţi predispus la migrene şi alte indispoziţii. Ar fi bine să vă relaxaţi şi să vă detaşaţi de problemele cotidiene. Perioada care urmează se anunţă favorabilă în plan profesional, dar destul de solicitantă.

Vărsător

În cursul dimineţii s-ar putea să aveţi multe drumuri de făcut şi să survină diverse întârzieri cauzate de incidente neprevăzute. Există riscul să pierdeţi o sumă de bani din cauza neatenţiei. Oricât de agitată şi de obositoare ar fi ziua de azi, nu vă descărcaţi nervii pe familie!

Peşti

S-ar putea să fiţi indispus din cauză că aţi pierdut o colaborare sau că aţi făcut o investiţie nerentabilă. Diverse încurcături şi întârzieri ar putea să vă dea senzaţia că toţi şi toate sunt împotriva dumneavoastră. Relaxaţi-vă pentru a evita o depresie. Nu refuzaţi invitaţiile prietenilor!

Vizualizări: 827

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: