Horoscop

Berbec

Aspectele socio-profesionale reprezintă subiectele principale ale acestei săptămâni. Se conturează schimbări majore, atât în relaţiile personale cu prietenii, cât şi în relaţiile de susţinere profesională reciprocă de la locul de muncă. Se recomandă prudenţă, discreţie şi răbdare! Încet, dar sigur pierdeţi unii prieteni, dar se va face loc pentru alţii.

Taur

Schimbări importante în plan profesional! Poate fi vorba despre finalizarea unor proiecte, a unor etape de lucru, sau se preconizează schimbări în grupul de lucru din care faceţi parte la locul de muncă. Totul se poate petrece rapid, fără prea mult zgomot sau fără explicaţii pertinente. Fiţi prudent şi evitaţi discuţiile contradictorii sau luarea deciziilor radicale! Deocamdată luaţi aminte la discuţii şi evenimente.

Gemeni

Veţi fi animat de gânduri măreţe pe tot parcursul săptămânii, ca şi cum vă propuneţi să schimbaţi totul în jur, dar astfel încât să fie şi în avantajul celorlalţi. Energia astrală din aceste zile vă accentuează simţurile fine, paranormale, şi de aici veţi reuşi să faceţi conexiuni mentale nebănuite vizavi de relaţiile şi situaţiile în care sunteţi implicat. Se pot accentua visele şi viziunile premonitorii.

Rac

Segmentul financiar are o importanţă deosebită în această săptămână. Sunt şanse să puneţi la punct colaborări, chestiuni patrimoniale împreună cu neamurile şi cu partenerul de viaţă, aspecte care au în comun bani, cheltuieli, servicii, bunuri folosite şi de dumneavoastră, şi de aceste persoane. Cumva se încheie o etapă, dar poate fi vorba despre lămuriri sau rezolvări aşteptate demult.

Leu

Săptămână foarte importantă în plan partenerial! Se vor reconfigura colaborări, o relaţie matrimonială, sau se finalizează etape de viaţă şi activităţi comune cu alţii. Este bine să fiţi obiectiv, să vă urmăriţi scopurile personale şi să încheiaţi acele relaţii şi situaţii care vă ţin în loc sau care deja vă dăunează în vreun fel. Există detalii şi interese ascunse, atât în orice tip de colaborare socio-profesională, cât şi în relaţia de cuplu.

Fecioară

Sănătatea şi activitatea desfăşurată în cadrul unui loc de muncă reprezintă aspectele care se vor modifica mult începând cu această săptămână. Este bine să vă supravegheaţi semnalele organismului şi să apelaţi la ajutor de specialitate. Transformările personale care se întrezăresc, întâmpinaţi-le cu mintea şi sufletul deschise.

Balanţă

Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii vă solicită mult în aceste zile, fapt pentru care ar fi bine să fiţi prudent şi circumspect pe alocuri. Se conturează modificări majore şi chiar finaluri în plan amoros. Misterul, farmecul, dar şi iluziile stăpânesc acest segment de viaţă, astfel că puţin probabil să vă daţi seama de adevăratul sens al situaţiilor care se ivesc. Evitaţi să aveţi aşteptări faţă de cei dragi!

Scorpion

În casă şi familie se preconizează schimbări interesante, dar pline de mister. Atenţia şi eforturile vă vor fi atrase de treburile gospodăreşti restante şi de conversaţiile cu membrii familiei. Fiţi prudent şi răbdător, pentru că este dificil de ajuns la un consens, chiar dacă toată lumea doreşte acelaşi lucru. Veţi fi nevoit să vă împărţiţi între îndatoririle profesionale şi cele casnice.

Săgetător

Evenimentele principale ale săptămânii se concentrează pe segmentul relaţiilor cu anturajul apropiat, de aceea ar fi bine să acordaţi atenţia necesară tuturor discuţiilor şi întâlnirilor cu aceste persoane. Se vor crea contexte favorabile pentru a vă desprinde din situaţiile şi relaţiile toxice. Unii se vor ţine scai de dumneavoastră, din varii motive personale. Evitaţi să vorbiţi despre intenţiile dumneavoastră sau despre subiecte pe care le cunoaşteţi puţin sau deloc.

Capricorn

Situaţii controversate în plan financiar! Este vorba despre modificări salariale sau ale condiţiilor de muncă. Fie primiţi o sumă de bani restantă pentru eforturile depuse în câmpul muncii, fie aflaţi informaţii deosebite privitoare la felul în care se vor desfăşura activităţile profesionale de acum încolo.

Vărsător

Săptămână foarte importantă, pentru că transformările interioare la care sunteţi predispus sunt de bun augur. Însă nu veţi înţelege mare lucru acum. Senzaţia că totul se desfăşoară în favoarea dumneavoastră va fi accentuată şi aducătoare de linişte şi confort sufletesc. Ceva se termină, ceva stă să înceapă. Detaşaţi-vă de toate, lăsaţi-vă purtat de evenimente, dar în acelaşi timp fiţi deschis la nou şi progres.

Peşti

Energia astrală a săptămânii vă predispune la transformări interioare profunde, răscoliri sufleteşti greu de explicat în cuvinte, dar şi greu de înţeles. Aveţi nevoie de odihnă, detaşare de cotidian şi revizuirea tuturor situaţiilor şi relaţiilor în care sunteţi implicat. Posibile neplăceri legate de sănătatea picioarelor şi a segmentelor sistemului circulator.

Vizualizări: 964

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: