Horoscop

Berbec

S-ar putea să fiţi indispus şi să simţiţi nevoia să faceţi o pauză. Este o zi bună pentru introspecţie şi pentru a analiza ce aţi putea îndrepta în relaţiile cu cei apropiaţi. Aveţi nevoie de momente de solitudine şi meditaţie, dar să nu vă izolaţi total de cei din jur.

Taur

Nu este o zi favorabilă călătoriilor, iar şansele de câştiguri financiare sunt reduse. Se pare că resimţiţi o stare de inhibiţie şi o lipsă de sociabilitate care v-ar putea crea dificultăţi la locul de muncă şi în plan social. Fiţi mai comunicativ. Relaţiile cu cei dragi ar putea să nu fie afectate, cu condiţia să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Gemeni

În prima parte a zilei este posibil să fiţi puţin inhibat, motiv pentru care puteţi avea dificultăţi de comunicare. Vă recomandăm să evitaţi discutarea unor chestiuni importante la locul de muncă sau în afaceri. De asemenea, nu este o zi bună pentru întruniri cu prietenii.

Rac

Este posibil să vă simţiţi neglijat, sau poate că în ultima vreme aţi fost nevoit să vă ocupaţi numai de ceilalţi şi să vă neglijaţi propriile dorinţe. Puteţi încerca să vă clarificaţi ce simţiţi şi ce schimbări v-aţi dori, dar nu luaţi nicio decizie astăzi. Starea depresivă pe care s-ar putea să o resimţiţi este efectul configuraţiei astrale de azi şi este trecătoare.

Leu

Nu este o zi favorabilă întâlnirilor şi discuţiilor importante, fiindcă este posibil să resimţiţi o stare de inhibiţie care vă împiedică să vă exprimaţi clar. La locul de muncă sau în afaceri, vă recomandăm să vă ocupaţi de activităţi de rutină şi să amânaţi achiziţiile şi investiţiile.

Fecioară

În prima parte a zilei s-ar putea să simţiţi nevoia să schimbaţi ceva sau să începeţi un proiect nou. Este o zi favorabilă relaţiilor sentimentale şi activităţilor casnice. Partenerii de afaceri ar putea să nu vă aprecieze ideile aşa cum v-aţi aşteptat.

Balanţă

Înainte de amiază se întrevăd multe probleme de rezolvat, dar aveţi suficientă energie pentru a duce totul la bun sfârşit. Este posibil să întâmpinaţi dificultăţi de natură financiară, dar azi nu este indicat să luaţi decizii în acest domeniu. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale şi familiei.

Scorpion

La locul de muncă sau în afaceri este o zi bună pentru a face o analiză a relaţiilor cu colegii sau cu partenerii şi pentru a încerca să găsiţi modalităţi de a colabora mai plăcut şi mai eficient. Amânaţi activităţile importante şi ocupaţi-vă de chestiuni de rutină.

Săgetător

În prima parte a zilei s-ar putea ivi ocazia să începeţi un proiect nou. Nu vă pripiţi, fiindcă este de aşteptat ca simţul practic şi capacitatea de concentrare să fie reduse. Astăzi sunt favorizate relaţiile cu persoana iubită şi aveţi şanse să petreceţi împreună o seară romantică.

Capricorn

Este posibil să nu fiţi foarte comunicativ, motiv pentru care relaţiile sociale şi sentimentale pot avea de suferit. Aveţi tendinţa să judecaţi cu prea multă exigenţă colaborarea cu cei din jur şi chiar propriile realizări. Azi este recomandabil să nu luaţi decizii pe termen lung şi să nu începeţi proiecte noi.

Vărsător

Se pare că sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună şi puteţi avea realizări frumoase la locul de muncă sau în afaceri. Sunt favorizate şi activităţile legate de familie şi cămin. Ca să puteţi duce la bun sfârşit tot ce v-aţi propus pentru azi, ar fi bine să faceţi o listă de priorităţi şi să vă organizaţi riguros timpul.

Peşti

S-ar putea să simţiţi nevoia să staţi de vorbă cu o persoană apropiată despre anumite probleme sentimentale. Este posibil să vă simţiţi neglijat sau să aveţi impresia că nu reuşiţi să faceţi faţă tuturor obligaţiilor pe care vi le-aţi asumat, atât în plan profesional, cât şi acasă.

Vizualizări: 816

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: