Curs gratuit pentru viitori şi tineri părinţi

Gorjenii care urmează să devină părinţi sau au deja un bebeluş au posibilitatea să afle mai multe informaţii despre importanţa primelor 1000 de zile pentru dezvoltarea sănătoasă a copilului.

Asociaţia SAMAS va organiza în data de 12 mai, la centrul comercial Shopping City Târgu Jiu, un curs gratuit de parenting, „Primele 1000 de zile pentru tine şi copilul tău”, ce va fi susţinut de educatorii perinatali certificaţi. Evenimentul va avea loc de la ora 11:00. „Cursul gratuit vine în întâmpinarea viitorilor părinţi pentru a-i ajuta să înţeleagă importanţa primelor 1000 de zile pentru dezvoltarea sănătoasă a copilului. În cadrul cursului sunt abordate toate etapele prin care trec mama şi copilul de la concepţie şi până la împlinirea vârstei de doi ani a bebeluşului. Aflăm şi despre rolul tatălui în perioada pre şi postnatală”, au anunţat organizatorii.

Unul dintre obiectivele cursului este înţelegerea sarcinii şi a naşterii pentru a reduce teama de necunoscut şi a creşte încrederea în sine a viitorilor părinţi, dar şi prevenirea complicaţiilor prin identificarea factorilor de risc şi asumarea unui stil de viaţă sănătos.

Asociaţia SAMAS oferă cel mai extins program de sănătate şi suport pentru mame şi sugari în primele 1.000 de zile, înainte şi după naştere, atunci când pot fi puse bazele unei vieţi sănătoase a viitorului adult.

Vizualizări: 922

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: