Horoscop

Berbec

Este momentul să vă concentraţi asupra treburilor casnice, chiar dacă aţi prefera o ieşire cu prietenii. Intuiţia vă ajută să rezolvaţi probleme dificile, dar vă sfătuim să ţineţi cont şi de sfaturile partenerului de viaţă.

Taur

Sunteți într-o formă intelectuală excelentă. Relaţiile cu cei din jur ar trebui să decurgă fără dificultăţi. Sunteţi dispus să le ascultaţi problemele şi să le oferiţi sfaturi. Nu faceţi promisiuni pe care nu sunteţi sigur că le puteţi respecta.

Gemeni

Vă simţiţi în formă şi plin de energie şi aveţi tendinţa să vă dedicaţi tot timpul activităţii profesionale, neglijând viaţa de familie. Găsiţi o cale de mijloc şi acordaţi mai multă atenţie celor apropiaţi. Ar fi bine să vă menajaţi şi să vă odihniţi mai mult, pentru a evita apariţia unor probleme de sănătate.

Rac

Sunteţi predispus la stări depresive care vă pot afecta relaţiile cu colegii sau cu partenerii de afaceri. Situația poate fi depăşită dacă amânaţi rezolvarea chestiunilor ce necesită concentrare. După-amiază aveţi tendinţa să-i reproşaţi partenerului de viaţă că a cheltuit prea mult sau pe lucruri inutile.

Leu

Relaţiile cu cei apropiaţi ar putea fi relativ tensionate azi, din cauză că aveţi tendinţa să vă impuneţi punctul de vedere. S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu fie de acord cu felul în care vreţi să rezolvaţi o problemă de familie. Evitaţi discuţiile în contradictoriu. Aveţi grijă să nu faceţi afirmaţii pe care le-aţi putea regreta mai târziu!

Fecioară

În prima parte a zilei este posibil să deveniţi irascibil din cauza unor întârzieri care vă afectează financiar. O izbucnire nervoasă v-ar putea pune într-o situaţie delicată, atât la serviciu, cât şi în familie. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să vă concentraţi asupra lucrărilor urgente.

Balanţă

Este o zi bună pentru a face schimbări importante în plan profesional sau în afaceri, pe care le pregătiţi de ceva timp. Aveţi şanse să vă afirmaţi pe plan social. De asemenea, sunt favorizate studiile şi călătoriile. Exprimaţi-vă clar faţă de partenerul de viaţă, ca să nu fiţi înţeles greşit.

Scorpion

Este posibil să faceţi o călătorie în interes personal. Puteţi fi optimist, totul ar trebui să decurgă conform planurilor. În relaţiile cu cei apropiaţi nu se întrevăd probleme deosebite. Se pare că aveţi tendinţa să refuzaţi sfaturile sau ajutorul unei rude apropiate, cu riscul să provocaţi nemulţumirea partenerului de viaţă.

Săgetător

În prima parte a zilei, contextul astral v-ar putea induce o stare de tristeţe sau melancolie. Evitaţi comunicarea cu cei din jur, cu excepţia chestiunilor profesionale sau de afaceri care nu suportă amânare. În relaţia cu partenerul de viaţă se pare că vă simţiţi nedreptăţit.

Capricorn

Parcurgeţi o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere şi vă simţiţi în formă. Aveţi ocazia să obţineţi câştiguri financiare nesperate şi să vă afirmaţi în societate. Relaţiile cu partenerul de viaţă ar trebui să fie armonioase, ceea ce vă asigură confortul psihic.

Vărsător

Sunteţi în formă şi vă adaptaţi cu uşurinţă la situaţii noi. Aveţi ocazia să rezolvaţi diverse probleme personale sau ale familiei. Mai mult, aveţi şanse să îi ajutaţi şi pe cei din jur. Este o zi bună pentru comunicarea cu prietenii şi familia. Aveţi grijă să nu transformaţi dialogul în monolog.

Peşti

Vă simţiţi plin de energie şi de idei. Aveţi posibilitatea să finalizaţi o activitate începută mai demult. O persoană apropiată v-ar putea propune să participaţi într-o afacere care pare profitabilă. Fiţi foarte atent la drepturile şi obligaţiile fiecărei părţi.

Vizualizări: 1,336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: