Horoscop

Berbec

Berbecii trec printr-o perioadă mai puţin favorabilă speculaţiilor financiare, ar fi preferabil să evite cheltuielile inutile şi să îşi diminueze apetitul pentru articole de lux care le sărăcesc buzunarele inutil, datoriile având prioritate. În plan personal vor avea de înfruntat o problemă mai veche cu un membru mai în vârstă din familie.

Taur

Taurii îşi vor petrece mare parte a zilelor care urmează încercând să îşi rezolve impasul financiar în care au intrat. O soluţie ar putea veni din partea unui prieten apropiat sau a unei rude din străinătate. În plan personal însă, nimic nu pare să le umbrească fericirea, partenerul de viaţă este foarte îndrăgostit.

Gemeni

Partenerul de viaţă le reproşează Gemenilor lipsa de afecţiune şi indiferenţa, ar fi bine să acorde mai multă atenţie planului afectiv. O problemă de sănătate mai veche revine şi ar fi indicată o vizită la medicul de familie. Încercaţi pe cât posibil să vă odihniţi pentru a vă reîncărca bateriile. O plimbare prin parc v-ar ajuta, de asemenea.

Rac

La muncă nu prea vă daţi interesul de ceva vreme şi de fiecare dată când prindeţi din zbor vreo remarcă răutăcioasă ori pertinentă care vă vizează sau nu, vă simţiţi cu musca pe căciulă sau chiar vă sare ţandăra. Mai bine relaxaţi-vă şi faceţi ceva concret să schimbaţi lucrurile în bine.

Leu

Leii vor trece printr-o perioadă de revigorare sentimentală. Fie vor încheia o relaţie care nu le aduce prea multe satisfacţii şi care îi opreşte să evolueze, fie, dacă sunt încă singuri, se vor hotărî să acorde o şansă unei persoane interesante cunoscute cu ceva timp în urmă.

Fecioară

În plan personal lucrurile stau bine, nu există decât probleme minore de comunicare cauzate în mare parte de oboseala acumulată. Atenţie sporită la călătoriile cu autoturismul, „prudenţa“ este cuvântul de ordine.

Balanţă

Nu vă simţiţi prea grozav pentru că dragostea (sau mai bine zis, lipsa ei) vă dă de furcă. Nimic nu vă mulţumeşte, chiar dacă satisfacţiile financiare şi profesionale pe care le veţi obţine săptămâna asta ar trebui să vă aducă în al nouălea cer. O mai mare atenţie trebuie acordată şi planului profesional, care a luat o turnură neaşteptată.

Scorpion

Pentru Scorpioni se anunţă o perioadă liniştită, cu multe reuşite în plan personal. Relaţia cu persoana iubită este foarte bună şi este posibil să primiţi o veste neaşteptată din partea acesteia. Vă veţi simţi excelent în acest weekend. Veţi avea timp şi pentru micile plăceri personale.

Săgetător

Pentru Săgetători, weekendul care urmează va fi plin de evenimente plăcute, posibil o aniversare sau un eveniment în familie ori un cadou de la un prieten recent întors de pe alte meleaguri. Nici planul financiar nu va fi mai prejos. Câştigurile sunt favorizate. Atenţie însă, nu cele care au vreo legătură cu jocurile de noroc.

Capricorn

Capricornii sunt puşi pe treabă în această perioadă, au multe de rezolvat la serviciu, iar acest lucru ar putea crea oarecare tensiune în cuplu, căci persoana iubită aşteaptă mai multă atenţie din partea lor, cu atât mai mult cu cât s-a cam saturat să fie mai mereu pe planul al doilea.

Vărsător

O săptămână plină de certuri cu iubitul, soţul, mama, şeful… şi lista continuă. Îngrijorător este că ajungeţi să spuneţi cuvinte grele pe care parcă nu le regretaţi. Nu vă pasă de urmări, ba chiar simţiţi nevoia să puneţi punct unor relaţii care nu merg de ceva vreme. Luna traversează miercuri şi joi acest semn. Tripleta diurnă Soare-Mercur-Neptun, alături de prezenţa Lunii în acest semn la mijlocul săptămânii, va aduce în planul trăirilor diurne multiple şanse şi oportunităţi.

Peşti

Zilele care urmează aduc pentru Peşti multe realizări profesionale. Colaborarea cu superiorii va fi excelentă şi pot participa la nişte discuţii foarte interesante legate de viitorul carierei lor. Totuşi, aceste colaborări reuşite nu se vor traduce încă în bani, aşa că Peştii nu trebuie să-şi facă încă planuri de buget. Asta nu înseamnă că starea lor financiară va fi proastă, ci doar că nu se vor înregistra salturi spectaculoase în acest sens.

Vizualizări: 917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: