Horoscop

Berbec

Simt o mare nevoie să se relaxeze, să se distreze, să uite cumva de toate problemele şi complicaţiile. Iar cel mai intens simt această nevoie tocmai cei care de fapt nu sunt în concediu şi care trebuie să muncească, pe parcursul acestei săptămâni.

Taur

Trebuie să îşi reamintească faptul că lucrurile referitoare la familie trebuie să rămână în familie. Iar acest tip de probleme se rezolvă chiar acasă, nu discutându-le cu tot felul de persoane străine.

Gemenii

Pot să profite de pe urma persoanelor care se află alături de ele, pe parcursul acestor săptămâni. Unele pot să le ajute într-un mod concret, material, în timp ce de la altele au multe de învăţat.

Rac

A sosit vremea să îşi îndeplinească unele promisiuni de care părea că a uitat. Vor fi diferite persoane care îi trag de mânecă pe nativi, amintindu-le de obligaţii asumate în trecut.

Leu

Este hiperactiv, indiferent dacă este în concediu sau dacă merge în continuare la serviciu. Şi bine face, pentru că beneficiază de o energie care trebuie consumată într-un mod cât mai util.

Fecioara

Reuşeşte să întocmească un extrem de bine pus la punct, astfel încât în această săptămână va face faţă cu succes tuturor obligaţiilor impuse de societate. Ceea ce are rezultate excelente asupra statutului său social.

Balanţa

Are parte de multe întâlniri cu prietenii, de discuţii telefonice, de invitaţii. La cât de mult va vorbi şi la câţi oameni va întâlni în această săptămână, după aceea chiar va simţi nevoia, pentru a compensa, să petreacă măcar o zi în singurătate.

Scorpion

Se decide să se implice mai mult în viaţa societăţii din care face parte, astfel că acceptă diferite invitaţii, se întâlneşte cu mai multă lume şi chiar îşi poate asuma organizarea unor evenimente.

Săgetător

Este recunoscut drept reprezentantul zodiei care iubeşte cel mai mult călătoriile. Acum, această afirmaţie are şi mai multă valabilitate decât de obicei. Zile potrivite pentru concedii, pentru excursii, pentru tot felul de călătorii.

Capricorn

Îşi îndreaptă atenţia spre diferite domenii şi teme pe care în trecut le-a ignorat. Asta e valabil şi în ceea ce priveşte oamenii – se întâlneşte cu persoane care în trecut nu i-au spus prea mare lucru.

Vărsător

Poate găsiţi susţinători puternici, pe parcursul acestei săptămâni. Diferiţi membri ai familiei, dar şi prieteni sau persoane abia acum cunoscute vă pot oferi un sprijin important, exact acolo unde aveţi nevoie.

Peşti

O ţin într-o distracţie, în mare parte a acestei săptămâni. Cei care sunt în concediu o pot face fără nici un fel de problemă. Pentru ceilalţi, va fi greu să menţină ritmul, distrându-se copios şi îndeplinindu-şi obligaţiile de la serviciu.

Vizualizări: 639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: