Horoscop

Berbec

S-ar putea să întâmpinaţi probleme financiare, însă nu este cazul să vă demoralizaţi. Un prieten bun vă propune o colaborare de bun augur pe termen lung. S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că nu acordaţi destulă atenţie familiei. Aveţi grijă cum abordaţi problema!

 Taur

Aveţi succes pe plan sentimental. Primiţi veşti bune, datorită cărora vă schimbaţi programul. Este o zi bună pentru planuri de viitor, în legătură cu o afacere. Vă sfătuim să ţineţi cont de intuiţie. Tentaţia cumpărăturilor este la cote înalte, dar recomandabil este să eviţi cheltuielile inutile.

 Gemeni

Relaţiile cu prietenii au de suferit din cauza principiilor pe care le susţineţi cu încăpăţânare. Vă sfătuim să vă întrebaţi dacă nu cumva cei din jur au dreptate. Prietenii vă ajută să treceţi mai uşor peste o deziluzie sentimentală. Sunt momente bune pentru a vă lua o mică pauză de la îndatoririle cotidiene.

 Rac

Relaţiile colegiale sunt agreabile până la un punct, însă şefii nu sunt de partea dvs. Discuţiile se vor purta pe tonuri ridicate, iar reproşurile sunt la ordinea zilei. Ar fi bine să vă desprindeţi de oamenii care vă sâcâie prea mult şi să fiţi mai prudenţi pe viitor.

 Leu

Ziua este favorabilă treburilor gospodăreşti şi relaţiilor cu membrii familiei. Este nevoie să vă ocupaţi pe îndelete de curăţenii şi de reorganizarea spaţiului locativ. Dozaţi-vă eforturile, ocupaţi-vă de priorităţi şi rezervaţi-vă momente pentru odihnă. Cu puţin efort veţi depăşi ziua excelent!

 Fecioară

Pot ieşi discuţii aprinse cu partenerul de viaţă sau de afaceri pe teme financiare. Selectaţi tot ce auziţi şi evitaţi implicarea emoţională în treburile şi problemele celorlalţi. Pe de altă parte, gândurile vă zboară la studii sau cursuri pe care doreaţi să le parcurgeţi mai demult.

 Balanţă

Relaţiile cu cei apropiaţi sunt tensionate. Sunt posibile călătorii pe distanţe scurte fie în vizită la cineva care are nevoie de ajutorul vostru, fie aveţi nevoie să vă rezolvaţi treburi profesionale. Îngrijiţi-vă mai mult sănătatea şi detaşaţi-vă de problemele celor apropiaţi.

 Scorpion

Ar fi bine să vă orientaţi eforturile către un hobby sau o activitate recreativă. Cei dragi au alte treburi şi nu sunt receptivi la semnalele dvs. de iubire. Detaşaţi-vă de capitolul amoros şi fiţi înţelegători cu ceilalţi. Atenţie la relaţiile parteneriale: se pot isca uşor conflicte în orice moment!

 Săgetător

Aţi dori să faceţi toate treburile rămase restante, însă chiar nu aveţi suport energetic astăzi. Alegeţi priorităţile şi detaşaţi-vă de tumultul cotidian. Se întrezăresc informaţii preţioase despre salarizarea şi condiţiile de muncă de la serviciu. Colegii sunt plecaţi în vacanţă, aşa că luaţi rapid o decizie.

 Capricorn

Dorinţa de socializare este la cote înalte, însă parcă toată lumea are altă treabă. Evitaţi provocările celorlalţi şi divulgarea planurilor dvs. de viitor. Ce se discută sau se stabileşte astăzi, cu siguranţă va cunoaşte modificări. Este posibil să luaţi decizii radicale legate de domeniul profesional.

 Vărsător

Vă gândiţi la bani şi este posibil să îi băgaţi în buzunar sau să fiţi scutiţi de la o datorie. În orice caz, veştile sunt bune. Acasă, totul evoluează foarte bine pentru că reuşiţi să adunaţi în jurul vostru şi pe ceilalţi membri ai familiei pentru un plan comun interesant.

 Peşti

Aveţi mare grijă la promisiunile altora, pentru că sunteţi tentaţi să vă bazaţi pe ei şi, mai târziu, să descoperiţi că v-au minţit! Vedeţi dacă se ţin de cuvânt şi abia după aceea extrageţi concluziile, pentru că cineva se poate băga în treburile dvs. şi, în loc de ajutor, declanşează un dezastru.

Vizualizări: 732

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: