Horoscop

BERBEC

Este un moment bun să luaţi o pauză şi să treceţi în revistă vechi promisiuni neonorate, planuri trecute pe linie moartă, sau chiar să vă achitaţi o datorie care tot aşteaptă de ceva vreme, fără să vă mai aduceţi aminte de ea. Puteţi regla diverse situaţii din trecut care stau în aşteptare.

TAUR

Este o zi norocoasă pentru a avea succes deplin. Aveţi o şansă unică de a porni pe direcţia cea nouă pe care o tot aşteptaţi în viaţa dumneavoastră ca pe o minune. Dacă profitaţi de vântul prielnic care vă împinge de la spate, aţi putea ajunge mult mai repede la ce doriţi să se întâmple.

GEMENI

Aveţi ambiţie, forţă de convingere şi dorinţa de a demonstra de ce sunteţi în stare, ca atare vă implicaţi în tot mai multe proiecte atât pe plan profesional, cât şi personal. Sunteţi foarte aproape de victorie. Nu neglijaţi nici micile probleme de sănătate care apar din senin.

RAC

Calculaţi resursele financiare şi rezultatul sună bine, suficient cât să vă dea curajul să ieşiţi la cumpărături şi să luaţi tot ce-i nevoie. Ce-i drept, nu e chiar momentul celor mai costisitoare investiţii sau achiziţii, dar şi lucrurile mărunte erau pe listă. Puteţi pregăti o masă cu de toate pentru cei dragi.

LEU

Când primiţi de la cei din jur atâtea semne de apreciere căpătaţi mai mult curaj de a duce mai departe ce aţi început. Practic, primiţi exact energia şi motivaţia de a termina un proiect care a evoluat foarte bine. Veţi primi felicitări: le meritaţi pe deplin!

FECIOARĂ

Se naşte o dorinţă nouă în inima dumneavoastră şi puneţi mult suflet în împlinirea ei. Când vedeţi că mai sunt şi alţii care îşi doresc acelaşi lucru, parcă vă ambiţionaţi şi mai mult. Speraţi mult de la acest plan, tocmai pentru că îşi aduc mai mulţi contribuţia la reuşită lui. Sunteţi sufletul acestei acţiuni!

BALANŢĂ

Mulţi oameni arţăgoşi vi se mişcă azi prin preajmă şi, pentru că aveţi psihicul ceva mai sensibil, vedeţi şi ceea ce nu există. Ar fi bine să vă relaxaţi şi să nu mai vedeţi în jur doar inamici, pentru că problema e la dumneavoastră, deoarece agravaţi situaţia, tratând-o ca pe un atac la persoană. Dar nu e deloc aşa!

SCORPION

Nu lucraţi singur în această zi, pentru că cele mai bune soluţii vin de la echipa care vă stă alături. Toate evoluează spre un rezultat palpabil, concret, din care fiecare are ceva de câştigat, chiar merită să vă uniţi forţele pentru a ajunge la capăt. Veţi reuşi şi veţi primi tot mai multe aprecieri.

SĂGETĂTOR

Şefii sunt greu de mulţumit, dar vă asumaţi responsabilităţile cu seriozitate, poate-poate veţi vedea pe faţa lor un zâmbet de apreciere. Nu te aştepta la minuni, pentru că atunci când vă îndepliniţi misiunea cu succes, practic lăsaţi loc pentru o altă misiune şi mai dificilă, tocmai pentru că vede că puteţi!

CAPRICORN

Munciţi mult, dar fără prea multă tragere de inimă, de parcă aţi fi nesiguri pe rezultatele spre care vă îndreptaţi. Poate nu aveţi o motivaţie clară să vă împingă de la spate, ci faceţi totul ca pe o povară. Nu aveţi încotro, trebuie să vă duceţi la capăt sarcina fără să comentaţi, pentru că veţi primi în final o recompensă.

VĂRSĂTOR

Sunteţi puşi în faţa unei decizii şi nu ştiţi cui să daţi prioritate: raţiunii sau sentimentelor? Ambele au ceva de spus în problema de faţă, dar se pare că veţi asculta doar ce vă transmite mintea. Aveţi de ales între ce e bine să faceţi şi ce v-ar plăcea să faceţi. Extrageţi concluzia cea mai înţeleaptă.

PEŞTI

Azi primiţi o veste excelentă care vă face fericit. Poate e o şansă rară să vă remarcaţi sau să vă împliniţi un vis, doar pentru că prindeţi un val favorabil care vă propulsează direct la ţinta propusă. E o chestiune de şansă să ajungeţi în vârf. Nu daţi cu piciorul la ocaziile care se ivesc!

Vizualizări: 552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: