Horoscop

Berbec

Veşti proaste în legătură cu o călătorie. Ori nu va fi destul timp, ori vremea nu este de partea dumneavoastră, dar acest inconvenient vă va strica buna-dispoziţie. Nişte reproşuri făcute de partener vin să pună gaz pe foc, iar firea dumneavoastră vulcanică nu reacţionează prea bine la astfel de situaţii.

Taur

Norocul este de partea dumneavoastră, pentru că veştile bune vor veni una după alta. Sunt favorizaţi mai ales aceia care aşteaptă răspunsuri legate de călătorii, interviuri, promovări. La începutul săptămânii veţi primi un semn de la un prieten care părea că v-a uitat. Veţi avea ocazia unei scurte evadări împreună cu partenerul.

Gemeni

Dacă nu sunteţi atent la vorbele dumneavoastră foarte tranşante şi mai ales la deciziile pe care le luaţi, aţi putea lăsa urme adânci în sufletul cuiva drag. Sunteţi predispus la reacţii dure, radicale, fără şanse de revenire, pe care mai apoi le veţi regreta. Dacă aţi stricat, mai demult, o relaţie de dragoste sau de prietenie, acum este vremea să întindeţi o mână spre împăcare.

Rac

Primiţi o alarmă falsă legată de o problemă de sănătate. În scurt timp veţi putea răsufla uşuraţi, dar nu pentru multă vreme: va începe stresul la serviciu. Veţi fi copleşit de sarcini profesionale cărora le veţi face faţă cu greu. Trebuie totuşi să faceţi un efort şi să duceţi lucrurile la bun sfârşit, pentru că de rezultatul acestui efort pot depinde multe.

Leu

Primiţi o dovadă de iubire de la partener. Dacă aveaţi îndoieli în privinţa relaţiei dumneavoastră, acum aveţi confirmarea că aţi ales bine. Dacă sunteţi singur, veţi avea mult succes la flirturi şi chiar puteţi pune ochii pe cineva în vederea unei relaţii serioase. Sub aspect profesional, lucrurile se mişcă încet şi sigur.

Fecioară

Fiţi atent la întâlnirile din această perioadă, mai ales la cele de sâmbătă, pentru că au o însemnătate aparte în destinul dumneavoastră. Practic, modifică sensul unor planuri pe care vi le-aţi făcut mai demult sau grăbesc soluţionarea lor pentru a ajunge mai repede la rezultate. Mai mult decât atât, dacă e vorba de o întâlnire de destin, de ce n-ar fi chiar momentul cunoaşterii jumătăţii sortite?

Balanţă

Planificaţi schimbări de perspectivă şi sunteţi foarte atent la detalii. Mai greu va fi dacă, la o listă de sarcini deja aglomerată, vă mai treziţi şi cu alte solicitări, cărora nu mai ştiţi cum să le faceţi loc în agendă. Vă e gândul la o destinaţie îndepărtată şi, chiar dacă zilele acestea nu puteţi pleca, măcar stabiliţi o perioadă anume când veţi putea programa călătoria.

Scorpion

Sunteţi îndrăgostit lulea şi nu mai vedeţi nimic altceva decât ochii celui drag privind spre dumneavoastră. Îi acordaţi aproape tot timpul dumneavoastră şi vreţi să ieşiţi cât mai mult în lume, împreună, ca să vadă toţi cât de bine vă stă. Dacă nu aveţi încă pe cineva alături, sunt toate şansele să vă îndrăgostiţi acum.

Săgetător

Aveaţi un sentiment apăsător pe suflet şi stăteaţi ca pe ghimpi în aşteptarea unui anumit răspuns, de care depindea şi liniştea dumneavoastră. Bucuraţi-vă, el vine zilele acestea şi vă ia o piatră de pe inimă. Vă veţi simţi atât de bine după ce toate se vor fi clarificat şi redresat, încât veţi putea să vedeţi şi dumneavoastră, din nou, lucrurile frumoase din jur.

Capricorn

Visaţi la o destinaţie la care nu aţi reuşit să ajungeţi în această vară, dar poate acum, pe ultima sută de metri, vă luaţi inima în dinţi şi plecaţi la drum, ca să ajungeţi acolo. Dacă nu este, încă, momentul unei călătorii, pregătiţi totul în detaliu în imaginaţia dumneavoastră şi vă gândiţi intens, de parcă sunteţi deja acolo.

Vărsător

Veţi avea parte de multe provocări care vă vor satisface gustul pentru schimbare şi aventură. În dragoste, partenerul vă va surprinde cu imaginaţia sa şi cu tot felul de cadouri. În ceea ce priveşte banii, îi veţi scoate şi din piatră seacă. Aceste valuri de noroc nu durează mult, aşa că trebuie să profitaţi acum de situaţie.

Peşti

De unde vă aşteptaţi mai puţin, de acolo vă treziţi cu o surpriză plăcută ce se poate traduce într-un sentiment de satisfacţie materială. Poate nu primiţi, efectiv, o sumă de care v-aţi putea bucura din plin, ci poate fi mai mult şansa de a cumpăra ceva cu un preţ foarte bun sau de a vă înnoi garderoba. Dacă puneţi preţ pe haine, acest lucru vă va încânta, dar dacă este important doar confortul casnic sau luxul cotidian, atunci şi aici pot apărea veşti dintre cele mai bune!

Vizualizări: 752

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: