Horoscop

Berbec

La mare căutare sunt relaţiile cu rudele şi cu prietenii apropiaţi. S-ar putea să fiţi nevoit să faceţi mai multe drumuri în interes de serviciu sau pentru a-i ajuta pe cei dragi. Pe de altă parte, avalanşa de informaţii ce vine spre dumneavoastră v-ar putea pune pe gânduri.

Taur

Astrele vă îndeamnă să vă ocupaţi de chestiuni financiare. Este un moment bun să verificaţi bugetul de venituri şi cheltuieli şi să mergeţi la cumpărăturile necesare traiului zilnic. Se recomandă multă prudenţă, deoarece există restricţii la bani şi bunuri.

Gemeni

Sunteţi plin de energie, doriţi să vă implicaţi în tot şi toate, dar bine ar fi să vă ocupaţi doar de dumneavoastră. Sunt momente bune pentru vizitele la saloanele de întreţinere corporală sau pentru începerea unor cursuri de dezvoltare personală. Tendinţa este de a vă ocupa mai mult de ceilalţi sau de a vă refugia în problemele lor.

Rac

Nu prea sunteţi observabil astăzi. Dorinţa de interiorizare este la cote înalte şi bine ar fi să îi daţi curs. Sunt momente bune pentru a vă detaşa de forfota vieţii şi a vă gândi pe îndelete la evenimentele şi oamenii din viaţa dumneavoastră.

Leu

O zi interesantă vizavi de prieteni. Întâlnirile şi dialogurile cu aceştia vă vor pune pe gânduri. Apar veşti importante legate de chestiunile financiare de la locul de muncă. Divergenţa opiniilor între dumneavoastră şi ceilalţi este la cote înalte. Evitaţi provocările şi ascultaţi cu atenţie ce vi se spune.

Fecioară

Domeniul profesional şi problemele sale vă vor solicita mult. Se întrezăresc evenimente importante în acest sens, aşa încât fiţi pe fază. S-ar putea ca un şef să vă provoace la un dialog important legat de poziţia în cadrul serviciului în care activaţi.

Balanţă

Relaţiile cu străinătatea sunt importante. S-ar putea ca o relaţie mai veche cu cineva aflat departe de graniţele ţării să ia sfârşit sau să vă raportaţi altfel la acea persoană. Sunt favorizate demersurile legate de călătorii şi de studii. Orientaţi-vă eforturile către activităţile culturale sau staţi de vorbă cu cineva drag.

Scorpion

Zi potrivită pentru chestiunile financiare ce vizează banii şi bunurile altora. Sunt momente bune să vă achitaţi taxele, impozitele şi datoriile de orice fel. Prudenţă la documente şi acte juridice, deoarece există riscul erorilor de procedură şi interpretare.

Săgetător

Aveţi multe de rezolvat în zona relaţiilor parteneriale. Sunt posibile dialoguri aprinse cu partenerul de viaţă sau cu cei de afaceri. De reţinut revelaţiile din această perioadă, întrucât veţi afla informaţii importante legate de bunul mers al unui proiect.

Capricorn

Spor şi succes la activităţile profesionale şi la cele de rutină ale casei. Aveţi multe de făcut, însă bine ar fi să vă bazaţi doar pe forţele proprii. Relaţiile colegiale sunt umbrite, dar şefii sunt de partea dumneavoastră. Sănătatea este vulnerabilă, însă remediile naturiste sunt suficiente pentru a vă revigora pe deplin. Plimbaţi-vă în aer liber şi odihniţi-vă pe îndelete.

Vărsător

Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii vă solicită mult. Sunteţi vesel, aveţi chef de glume, dar cei din jur nu prea sunt părtaşi la starea dumneavoastră. Sunt posibile neplăceri în relaţiile menţionate. Fiţi prudent, deoarece totul stă pe un bulgăre de dinamită.

Peşti

Casa şi familia alcătuiesc subiectele principale. Se pot face mai uşor curăţeniile generale, reparaţiile curente sau chiar vă puteţi planifica schimbarea locuinţei sau achiziţionarea unui teren. Sunt posibile discuţii aprinse cu membrii familiei.

Vizualizări: 1,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: