Horoscop

Berbec

Întâlnirile şi dialogurile cu prietenii sunt minunate, deosebite, aducându-vă noutăţi legate de propria dezvoltare personală. Luaţi aminte la ce vi se spune, chiar dacă uneori nu vă place ce auziţi. Controversele vor fi la ordinea zilei, dar tocmai acestea vor constitui farmecul perioadei.

Taur

În prima parte a săptămânii sunteţi preocupat de carieră şi de imaginea dumneavoastră în ochii celorlalţi. Relaţiile cu şefii şi autorităţile sunt conflictuale, deocamdată. Fiţi prudent, deoarece undeva în fundal există nemulţumiri majore legate de domeniul profesional.

Gemeni

În această săptămână sunt momente potrivite pentru vizitarea galeriilor de artă, vizionarea unor filme deosebite sau pentru participarea la seminarii pe teme spirituale. Relaţiile cu străinătatea cunosc răsturnări de situaţie, dar sunt în favoarea dumneavoastră, chiar dacă pe moment aceste lucruri vă pot necăji.

Rac

Chestiunile financiare sunt subiectul principal al debutului săptămânii. Este momentul să achitați facturile, taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. Beneficiaţi de multă energie astrală, dar atenţie la gândire şi comunicare. Evitaţi semnarea actelor importante, deciziile majore sau promisiunile.

Leu

Activitățile profesionale sau cele de rutină, gospodărești, vă vor ocupa primele zile ale săptămânii. Există nemulţumiri în acest sens, pentru că sunteţi nevoit să faceţi totul de unul singur, dar priviţi partea frumoasă a lucrurilor. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului circulator şi secundar pe inimă.

Fecioară

Activitățile profesionale sau cele de rutină, gospodărești, vă vor ocupa primele zile ale săptămânii. Există nemulţumiri în acest sens, pentru că sunteţi nevoit să faceţi totul de unul singur, dar priviţi partea frumoasă a lucrurilor. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului circulator şi secundar pe inimă.

Balanţă

Veselia şi cheful de distracţii de care daţi dovadă vă vor face remarcat în anturaj încă din primele zile ale săptămânii. Creativitatea este la cote înalte şi bine ar fi să îi lăsaţi şi pe ceilalţi să se bucure de creaţiile şi ideile dumneavoastră. Relaţiile sentimentale sunt umbrite şi foarte uşor se pot isca neînţelegeri.

Scorpion

Activităţile gospodăreşti sunt avantajate în primele zile ale săptămânii. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar se pot depăşi neplăcerile cu prudenţă şi discernământ. Sunteţi vesel, pus pe şotii, dorindu-vă aventuri şi distracţii. Atenţie la relaţiile sentimentale şi la cele cu copiii! Unele relaţii se pot rupe definitiv.

Săgetător

La începutul săptămânii se pare că veţi fi mai mult pe drumuri. Întâlnirile şi dialogurile cu neamurile şi prietenii apropiaţi vor fi frecvente şi de folos. S-ar putea ivi neînţelegeri în discuţii, dar se vor aplana foarte bine pentru toată lumea. Pe de altă parte, va fi nevoie să vă îndreptați atenția și spre treburile gospodărești. Verificaţi sursele de apă din spațiul locativ.

Capricorn

Chestiunile financiare vă deschid săptămâna. S-ar putea să primiţi cadouri, recompense mărunte, dar suficiente cât să vă bucure. Energia vitală va fi la cote scăzute, aşa încât dozaţi-vă eforturile şi odihniţi-vă mai mult. La mijlocul săptămânii s-ar putea să plecaţi într-o călătorie sau excursie.

Vărsător

La începutul săptămânii sunteţi plin de energie, iar dorinţa de a vă implica în tot şi toate este la cote mari. Bine ar fi să vă canalizaţi eforturile doar către treburile dumneavoastră pentru că ceilalţi s-ar putea să fie deranjaţi de elanul pe care îl aveţi. Sunt momente bune pentru vizite la saloanele de întreţinere corporală, pentru înnoirea garderobei sau pentru cumpărături

Peşti

În primele zile ale săptămânii sunteţi destul de retras. Dorinţa de interiorizare va fi la cote înalte şi bine ar fi să îi daţi curs. Sunt posibile insomnii, senzaţii neliniştitoare, dar şi aflarea unor lucruri importante legate de oamenii şi evenimentele din viaţa dumneavoastră.

Vizualizări: 652

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: