Horoscop

Berbec

Nativii acestei zodii trebuie să se preocupe mai mult de sănătate. Pot face investigaţii ori vizite pe la medici şi li se recomandă să se ţină de tratament, pentru că totul va fi mai bine în curând. Alţi nativi vor fi preocupaţi mai mult de sport, de o hrană sănătoasă sau să ţină un regim. Alţi nativi ar putea avea probleme în carieră sau s-ar putea să primească nişte sarcini care nu le vor fi pe plac.

Taur

Nativii zodiei Taur au ocazia să se bucure de anumite câştiguri financiare. La finalul săptămânii pot întâlni anumite persoane cu care să încheie afaceri ori proiecte, iar aceste lucruri le vor aduce multe satisfacţii. La serviciu, pot primi sarcini în plus de la şefi, aşa că trebuie să termine la timp ce li se cere. Li se recomandă să aibă mai multă răbdare cu cei din jur şi să discute orice lucru care îi deranjează.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni au o săptămână tensionată, în care se vor preocupa mai mult ca oricând de partea financiară. Anumite datorii nu le dau pace şi nu se vor linişti până când nu vor da înapoi toţi banii pe care îi datorează. Vor avea emoţii uriaşe întreaga săptămână şi se vor mai relaxa abia la finalul ei. Este o perioadă în care unii nativii se vor angaja în proiecte suplimentare.

Rac

Pentru unii Raci, este săptămâna în care lasă în urmă trecutul şi privesc cu mult optimism spre viitor. Vor avea parte de zile interesante, în care le va fi atrasă atenţia de cineva special. În schimb, cei care ţin cu dinţii de trecut şi nu vor să se detaşeze de anumite lucruri care le-au făcut probleme şi le-au cauzat suferinţe vor avea momente de melancolie.

Leu

Nativii zodiei au ocazia să cunoască o persoană specială şi să înceapă o nouă viaţă alături de ea. Primesc semnale interesante din partea unei persoane şi trebuie să hotărască repede dacă vor să înceapă o relaţie sau să se retragă pentru a nu-i provoca suferinţă. Trebuie, de asemenea, să fie mai atenţi la situaţiile care le pot crea emoţii şi stres puternic şi să le evite cât se poate de mult.

Fecioară

Pentru Fecioare, săptămâna începe cu multe planuri legate de serviciu. Şefii le pot propune proiecte din care să aibă multe lucruri de învăţat. Curioşi şi dornici de progres, nativii zodiei vor lua foarte în serios tot ce au de făcut în această săptămână şi vor obţine lucruri care îi vor bucura sufleteşte şi material. Nativilor zodiei li se recomandă să fie mai atenţi la relaţia cu colegii de serviciu.

Balanţă

Începutul săptămânii îi prinde pe nativii zodiei Balanţă extrem de frustraţi, mai ales în legătură cu locul de muncă. Anumite discuţii de la serviciu le provoacă o stare de stres, care se va diminua abia spre finalul săptămânii. Li se recomandă să fie mai raţionali şi să nu plece urechea la tot ceea ce aud, deoarece zilele acestea tind să facă din ţânţar armăsar. Dacă nu vor mai lua lucrurile atât de personal, situaţia va evolua şi se va schimba în bine.

Scorpion

Din punct de vedere profesional, săptămâna este marcată de acest proces al recâştigării încrederii în sine. Din punct de vedere financiar, nativii zodiei sunt nevoiţi să renunţe la anumite plăceri. Nu este exclus să apeleze la anumite persoane pentru a cere ajutor ca să iasă din colapsul financiar.

Săgetător

E o săptămână cu suişuri şi coborâşuri, în care va trebui ca Săgetătorii să accepte eşecurile. Ele nu vor fi pe linie, dar vor lovi anumite zone ale profesiei, unde va trebui să pună mai mult osul la treabă ca să repare. Din punct de vedere profesional sunt nevoiţi să meargă înainte cu mici temeri. Au parte de provocări la tot pasul. Apar tot felul de sarcini noi, pe care nu au cum să le ducă la bun sfârşit oricât s-ar speti.

Capricorn

Capricornii sunt persoane orgolioase şi pierd de multe ori prietenii trainice. În această săptămână încep să descopere, în sfârşit, ce au de făcut ca să nu îi mai rănească pe alţii cu sinceritatea lor brutală. Unii oameni vin la ei ca musca la miere şi se lipesc de ei pentru că îşi dau seama că sunt oameni buni. Unele prietenii se reînnoadă într-un mod surprinzător.

Vărsător

Nu aduce anul ce aduce săptămâna! O serie de oportunităţi vin ca un taifun ce nu poate fi ignorat! Cu banii vor sta foarte bine, aşa că ar fi indicat să îi folosească chibzuit. E bine să se distreze, dartrebuie să mai şi pună bani la saltea, căci fiind mână largă se pot trezi oricând în colaps financiar. Oricum, au talentul să „scape“ de bani foarte repede, oricât de mulţi ar avea.

Peşti

Pentru nativii zodiei, serviciu este locul în care au nevoie să se desfăşoare în voie şi să se facă remarcaţi de ceilalţi. Sunt dependenţi de muncă şi dacă nu au spaţiul necesar să exceleze, unii nativi ai zodiei Peşti şi-ar putea depune brusc demisia, fără să se gândească la consecinţe. Acestora li se recomandă să cântărească bine decizia, pentru a nu o regreta mai târziu.

Vizualizări: 830

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: