Horoscop

Berbec

Astăzi vă puteţi bucura de căldura oferită de compania rudelor apropiate, la rândul vostru sunteţi dispus să-i copleşiţi cu grijă. Cei care au nevoie de ajutorul dumneavoastră pot profita de dispoziţia voastră miloasă, dar încercaţi să nu-i dădăciţi mai mult decât e cazul.

Taur

Bucuria unei revederi şi discuţia cu cei din familie poate fi punctul maxim de interes pentru dumneavoastră, aşa că, dacă aveţi rude pe care nu le-aţi văzut de ceva timp, astăzi ar fi un moment bun să mergeţi în vizită. Inspiraţia artistică este la cote înalte şi exprimarea, plină de creativitate.

Gemeni

Obiectele frumoase şi cele ce vă pot spori confortul vă pot destabiliza astăzi într-o oarecare măsură bugetul, fiind greu să rezistaţi tentaţiei de a le cumpăra. Idealist, vă raportaţi la valorile tradiţionale atunci când vă stabiliţi obiective privind cariera şi ar fi indicat să vă lăsaţi ghidat de propriile emoţii.

Rac

Cu Luna aflată în propriul semn, astăzi vă simţiţi confortabil în lumea plină de emoţii care vă înconjoară şi sunteţi mult mai receptiv la conexiunile cu domeniile spirituale. Ţineţi cont de sensibilitatea voastră şi de schimbările frecvente de dispoziţie.

Leu

Deşi emanaţi multă încredere în voi, astăzi puteţi fi marcat de evenimente la nivel emoţional, dar veţi prefera să nu vă arătaţi afectat, ţinându-vă sentimentele departe de ochii lumii. Acordaţi-vă un răstimp pentru odihnă şi ascultaţi-vă intuiţia.

Fecioară

Proiectele la care lucraţi ar trebui să decurgă bine dacă lucraţi metodic şi nu încercaţi să grăbiţi lucrurile. Ajutaţi-vă de flerul pe care îl aveţi astăzi pentru a vă plasa bine investiţiile. Sunteţi romantic şi viitorul pe care-l vedeţi conturându-se alături de persoana iubită pare desprins dintr-o poveste frumoasă.

Balanţă

Senzitiv, astăzi sunteţi deschis către ceilalţi şi alegeţi să faceţi primul pas, ceea ce va uşura mult aspectele relaţionale. Ceea ce cred sau spun cei din jur poate să vă afecteze destul de uşor dispoziţia, deci nu puneţi mare preţ pe acestea.

Scorpion

Astăzi, atracţia către domeniile spirituale poate fi accentuată şi dacă aveţi un hobby legat de acest sector, este o zi potrivită pentru aprofundare. Pelerinajele vă pot, de asemenea, hrăni această chemare şi pot reprezenta în acelaşi timp o sursă de recreere.

Săgetător

Intimitatea oferită atât de persoana iubită, cât şi de cei de acasă pare să vă reconforteze şi să vă reconecteze la legăturile profunde existente între voi, deci fiţi deschis să treceţi peste eventuale anxietăţi. Contactele cu străinătatea, studiile aprofundate şi accesul la alte stiluri de viaţă par să vă acapareze din ce în ce mai mult.

Capricorn

Chiar dacă păreţi a fi astăzi într-o totală dispoziţie romantică, intuiţia vă ajută mult să vă orientaţi doar spre acele persoane care vă pot oferi sprijin de nădejde pe viitor. Nu vă bazaţi însă pe o bună gestionare a problemelor zilnice, fiind tentat să luaţi totul într-o manieră lejeră.

Vărsător

Dacă dexteritatea și exactitatea raţionamentelor te ajută să avansezi substanţial în proiectele tale, ai grijă totuși să nu-ţi strici relaţiile cu colegii din cauza plăcerii de a polemiza. Mai lasă puţin de la tine, ai răbdare cu fiecare în parte și gestionează-ţi resursele cu mai mult realism.

Peşti

Emoţiile puternice și idealismul vizavi de relaţia cu persoana iubită par să-ţi dea o convingere fermă privind predestinarea legăturii voastre. Bucură-te de compania celor dragi ţie și nu te sfii să le oferi protecţie și susţinere emoţională.

Vizualizări: 471

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: