Horoscop

Berbec

Astrele vin azi cu bune şi rele, partea bună este că veţi învăţa noi lucruri legate de muncă, partea proastă va fi că sunt şanse să nu fiţi plătit. Vă doriţi ca cel drag să vă ajute în a rezolva o problemă sau măcar să vă ofere suportul moral, numai că aceste cerinţe nu au cum să fie satisfăcute, ceea ce va genera o stare de tensiune şi iritabilitate.

Taur

Se întrevede posibilitatea de a rezolva o problemă dificilă ce ţine de finanţe. Totuşi, amânaţi deciziile importante deoarece capacitatea de concentrare este diminuată. Puteţi avea şanse de reuşită în negocieri, tranzacţii, comerţ, dacă vă limitaţi la activităţi simple.

Gemeni

Ceea ce veţi auzi în această zi nu va fi de bun augur pentru a pune în practică un plan pe partea profesională. Cineva din anturaj poate să vă conducă pe o pistă greşită, fie din necunoştinţă de cauză, fie din invidie. Vă recomandăm să mai aşteptaţi până ce vi se vor limpezi gândurile, astfel veţi evita un eşec.

Rac

Sănătatea nu pune probleme majore în această zi, însă, atenţie dacă munciţi în medii periculoase, pot fi şanse să fiţi implicat într-un accident de muncă. Nici acasă lucrurile nu sunt chiar roz. Încercaţi să evitaţi lucrul cu obiecte ascuţite care pot provoca răni.

Leu

Este posibil să fiţi lăudat de superiori pentru calitatea cunoştinţelor profesionale. Seriozitatea cu care vă duceţi la bun sfârşit sarcinile de serviciu nu va trece neobservată. Însă, pe seară, un eveniment neprevăzut ar putea să vă afecteze proiectul la care lucraţi.

Fecioară

Încercaţi să evitaţi criticile aduse celor din jur, iar dacă aţi ajuns să intraţi într-o dispută, cel mai indicat este să priviţi totul cu detaşare. Stresul de la locul de muncă poate să aducă şi unele probleme medicale.

Balanţă

Astrele vor lucra în favoarea dumneavoastră pentru a finaliza un proiect, însă lucrul intens vă va obosi. De aceea, veţi manifesta irascibilitate faţă de partener, ceea ce îl va determina pe acesta să adune frustrări şi să îşi schimbe comportamentul. Pe seară, puteţi deschide o discuţie cu acesta şi va trebui să daţi dovadă de răbdare pentru rezolvarea problemei.

Scorpion

Vă deblocaţi şi, în sfârşit, găsiţi soluţia potrivită la problemele care s-au acumulat în ultimul timp. Trebuie să aveţi mai mult curaj şi să o puneţi în practică, pentru a vă bucura de reuşită cât mai repede. Ziua aceasta aduce posibilitatea de a pune la comun o sumă de bani în vederea achiziţionării unui bun.

Săgetător

Aveţi darul de a vedea tot ceea ce este mai bun la o persoană, ceea ce vă atrage simpatia unor oameni. O persoană pe care aţi ajutat-o atunci când avea mai mare nevoie vă va răsplăti pentru bunătatea de care aţi dat dovadă.

Capricorn

Profesional, se vede că sunteţi pe val, faceţi impresie bună. Vă poate solicita cineva expertiza, de acolo pot ieşi ceva bani în plus. Relaţional, încercaţi să vă păstraţi calmul şi să aveţi un dialog bazat pe afectivitate pentru a nu stârni o ceartă.

Vărsător

Veţi fi prins în proiecte noi, dar nu vă puteţi concentra. Veţi simţi nevoia de a vă relaxa, de a vă interesa de sănătate, de a fi alături de cei dragi. Pe plan sentimental, lucrurile merg foarte bine, chiar puteţi avea parte de multe complimente şi declaraţii de dragoste.

Peşti

În această zi, norocul surâde din punct de vedere financiar, Universul are grijă în acest moment să fiţi răsplătit. O relaţie de prietenie, poate chiar una de lungă durată, se poate rupe în această zi, doar că pe ultima sută de metri poate să apară un ajutor de la cineva din anturaj care să salveze situaţia.

Vizualizări: 1,042

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: