Horoscop

Berbec: Problemele cu care v-aţi confruntat până acum par a-şi găsi rezolvările. Aveți posibilitatea să vă implicați în colaborări rentabile. Comunicarea cu cei din jur e armonioasă și puteți afla informaţii diverse şi utile. Cineva din familie vă aduce o veste care vă bucură.

Taur: În cămin se mizează mult pe ajutorul dumneavoastră, faceţi un efort pentru a nu-i dezamăgi pe cei dragi. Nu vă aventuraţi în speculaţii financiare, ocaziile de a câştiga bani nu se vor lăsa aşteptate. Petreceți clipe plăcute în compania partenerului de suflet.

Gemeni: Dacă plecaţi la drum, e posibil să vă confruntați cu situaţii neaşteptate. În plan sentimental, lucrurile evoluează bine, veţi avea parte de surprize plăcute. Dacă vă veți stăpâni tendinţa de a vă impune punctele de vedere și veți da dovadă de diplomaţie, îi veţi convinge pe cei din jur să vă susţină.

Rac: Energia mentală atinge cote maxime și veți face faţă cu succes unor activităţi intelectuale. O bună parte a timpului liber v-o veţi dedica fiinţei iubite. Conjunctura astrală vă favorizează în realizarea de afaceri rentabile. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii de serviciu.

Leu: Aveți ocazia să vă îmbunătăţiţi confortul în apartament. În relaţia cu superiorii ierarhici vor fi discuţii aprinse şi nu e cazul să insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Evitaţi discuţiile în contradictoriu şi fiţi conciliant. Din străinătate primiți veşti care vă vor ridica multe semne de întrebare.

Fecioară: Este posibil să aveţi parte de un câştig care vă va echilibra pentru un timp situaţia financiară. Cumpărăturile de lux și călătoriile sunt avantajate. Energia mentală atinge cote maxime și puteți face faţă cu succes unor activităţi intelectuale.

Balanţă: Este o perioadă bună pentru a vă pune în practică proiecte vechi. Unele nemulţumiri legate de chestiunile profesionale vor putea fi rezolvate. La serviciu va fi agitaţie mare şi aţi putea primi noi sarcini. Vă recomandăm să speculaţi ocaziile care vi se oferă, dar să nu forţaţi norocul!

Scorpion: Traversaţi o perioadă agitată, în care vă confruntaţi cu situaţii de tot felul şi nu aveţi timp nici măcar să respiraţi. De energie nu duceţi lipsă , dar aveţi tendinţa să o risipiți în chestiuni minore, lipsite de importanţă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi considerabil.

Săgetător: O rudă vă va da nişte informaţii pe care ar trebui să le verificaţi înainte de a le folosi. Sunteţi cam împrăştiat şi aţi putea greşi cu uşurinţă. Vă puteţi confrunta cu migrene sau stări febrile. La serviciu sunteți cu gândurile în altă parte. Nu începeţi prea multe treburi deodată, întrucât riscaţi să încurcaţi lucrurile.

Capricorn: Va trebui să faceţi unele compromisuri, ceea ce nu vă surâde, dar altfel nu se va putea. Comunicarea cu cei din jur evoluează bine şi acest lucru vă va ajuta în discuţiile pe care le veţi avea. Este posibil să vi se propună o colaborare interesantă, dar cam riscantă; cel mai bine ar fi să amânaţi luarea unei decizii.

Vărsător: Veţi obosi mai repede, iar consumul nervos va fi mai mare pentru orice nimic. Este totuşi puţin probabil să aveţi parte de vreo problemă de sănătate. Nu este un moment favorabil pentru a pleca la drum. Evitaţi să trageţi sfori sau să vă implicaţi în acţiuni la limita legalităţii.

Peşti: Sunteţi cam agitat și neliniştit, iar impulsivitatea vă poate determina să luaţi decizii care vă pot conduce pe căi greşite. Prudenţa se cere a fi pusă pe primul plan. Proiectele de petrecere a timpului liber se vor dovedi deosebit de inspirate. Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine.

Vizualizări: 623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: