Horoscop

Berbec: Dacă aveţi ceva drumuri de făcut, astăzi este o zi propice. Vă puteţi gândi şi la studii pe termen scurt. Însă trebuie să luaţi hotărâri de unul singur, deoarece ceilalţi au treburile lor. Prietenii, chiar dacă vor să vă dea o mână de ajutor, nu reuşesc. Bazaţi-vă doar pe forţele voastre şi veţi reuşi să luaţi deciziile corecte.

Taur: Astăzi vă preocupă în mod special cariera şi imaginea voastră în societate. Este foarte adevărat că astrele parcă vă trimit doar săgeţi, dar să ştiţi că o fac doar din iubire. Puteţi fi pus în situaţia de a vă apăra statutul social, ceea ce nu va fi uşor. Talentul vostru înnăscut de a vă apropia de semeni vă va ajuta mult.

Gemeni: Sufletul vostru este pe primul plan astăzi. Inima vă dă ghes să vă plimbaţi prin locuri frumoase, încărcate de energii deosebite, să citiţi o carte spirituală sau să vizionaţi un film bun. Planurile de călătorii îndepărate sunt pe aproape, dar atenţie că pot suferi modificări.

Rac: Chestiunile financiare şi cele legate de moşteniri sunt prioritare astăzi. Situaţia nu este roz în acest sector, de aceea prudenţa şi discernământul trebuie să vă însoţească permanent. Pe de altă parte, ar trebui să vă mai uitaţi şi la ce este în jurul vostru.

Leu: Chiar dacă nu prea vă convine, relaţiile parteneriale vă solicită destul de mult astăzi. Sunt posibile situaţii conflictuale, însă aveţi suficiente forţe şi talente să rezolvaţi totul. În aceste momente, puteţi discuta cu prietenii. Vă vor oferi sfaturi sau soluţii ingenioase, la care nu v-aţi fi gândit vreodată.

Fecioară: Astăzi vă preocupă, în mod special, locul de muncă. Este posibil să aveţi mult de lucru şi să nu fiţi prea încântat. E adevărat că parcă totul vi se întâmplă numai vouă, dar cu răbdarea treceţi marea.

Balanţă: Relaţiile sentimentale sau cu copiii sunt cele mai importante astăzi. Cu toate că situaţiile apărute pot fi destul de controversate, puteţi fi înşelat foarte uşor. Există ceva ascuns şi neplăcut în aceste zone, fapt pentru care fiţi foarte atent şi nu lăsaţi garda jos. Nu este ceea ce pare. Aţi vrea voi să vă îndrăgostiţi sau să petreceţi, dar nu este momentul.

Scorpion: Căminul, locul natal sau relaţiile cu părinţii caracterizează întreaga zi. În aceste zone sunt lucruri ce trebuie rezolvate. E adevărat că unele sunt mai puţin plăcute, dar veţi reuşi să depăşiţi totul cu bine. Vă puteţi relaxa la o plimbare în aer liber, lecturând o carte spirituală sau vizitând locuri deosebite.

Săgetător: Astăzi pregătiţi-vă de drumuri scurte sau de propuneri de participare la diverse forme de instruire. Se vede că nu aveţi chef nici de unele nici de altele, dar ştiu astrele către ce vă îndrumă. Important este să vă adaptaţi situaţiei, deoarece veţi descoperi şi partea frumoasă a lucrurilor.

Capricorn: După sclipiciul din ultimele zile este momentul să intraţi într-un con de umbră şi să vă ocupaţi şi de altceva. Chestiunile financiare sau cele legate de moşteniri vă preocupă întreaga zi. Parcă astrele se joacă cu voi şi vă oferă diverse situaţii care mai de care mai interesante.

Vărsător: Astăzi, ori la bal ori la spital. Stările voastre sunt atât de diverse, încât într-o singură zi puteţi interpreta roluri diferite complet. Practic puteţi oferi celor din jur un spectacol pe cinste. Ce vă poate ajuta foarte mult, în continuare, sunt relaţiile sentimentale sau copiii.

Peşti: Stările interioare fluctuează foarte mult astăzi. Este posibil să aveţi senzaţia că toată lumea e împotriva voastră. Subiectivismul este la cote înalte. Bine ar fi să vă calmaţi şi să vă retrageţi din mijlocul celorlalţi.

Vizualizări: 634

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: