Horoscop

Berbec: Sunteţi alături de un prieten într-o problemă sentimentală. Chiar daca nu sunteţi cel mai bun la a da sfaturi, încercaţi, măcar, să-i oferiţi umărul pentru consolare.

Taur: Vă începeţi weekend-ul cu activităţi care cer mult efort şi ajungeţi să vă petreceţi seara recuperându-vă forţele. Poate că n-ar strica, zilele astea, să vă ocupaţi mai mult de sanatate. Odihniţi-vă!

Gemeni: Vestea aflată astăzi vă încântă. Dacă e adevărat ce aţi auzit, înseamnă că a dat norocul peste voi! Totuşi, abţineţi-vă să anunţaţi pe toată lumea. Verificaţi încă o dată informaţia.

Rac: Vreţi cu orice preţ să vă afirmaţi la locul de muncă şi investiţi totul ca proiectul la care lucraţi acum să iasă perfect. Uitaţi că mai aveţi şi alte obligaţii, nu le neglijaţi, mai ales ca e week-end.

Leu: Vă treziţi cu gândul să terminaţi repede toată treaba pe care o aveţi de făcut şi apoi să vă relaxaţi. Uitaţi aceste gânduri, pentru că partenerul are alte idei. O să cam munciţi toată ziua.

Fecioară: V-aţi blocat cu un proiect şi nu mai faceţi niciun pas. Staţi liniştit, weekend-ul ăsta găsiţi rezolvarea. Primiţi informaţia de care aveaţi nevoie şi totul revine la normal.

Balanţă: Sunteţi obosit şi v-aţi dori o zi linişită, dar nu prea aveţi parte de aşa ceva azi. Vă aşteaptă o mulţime de treburi de rezolvat, şi pentru job, şi pentru casă. Vedeţi cum vă descurcaţi, poate puteţi amâna ceva.

Scorpion: Din păcate, vestea pe care o primiţi vă cam strică planurile pentru azi, dar aveţi noroc cu un apropiat care vine cu o ideie genială. Parcă pierderea nu mai e atât de mare…

Săgetător: Nu staţi prea bine din punct de vedere financiar, dar nici nu aveţi cum să evitaţi unele cheltuieli… Încercaţi să daţi banii doar pe strictul necesar, nu vă lăsaţi atras de împrumuturi pentru că riscaţi să vă băgaţi în datorii.

Capricorn: Vă treziţi târziu, daţi nişte telefoane, vă faceţi planuri pentru ieşiri în oraş cu prietenii, dar uitaţi că aveţi de lucru şi la proiectul pe care trebuie să-l predaţi săptămâna viitoare. Poate vă puneţi pe treabă mâine?

Vărsător: Glumele nu sunt potrivite chiar în orice situaţie, aşa că aveţi grijă, astăzi, ce şi când spuneţi. Nu de alta, dar să nu vă treziţi că jigniţi pe cineva cu vreo ironie, fără să vreţi.

Peşti: Puneţi la cale o călătorie mai specială şi vreţi ca totul să iasă pe placul vostru. Poate ar fi bine să discutaţi despre asta şi cu partenerul, mai ales că nu iese ieftin deloc.

Vizualizări: 814

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: