Horoscop

Berbec: Sunteți interesat de ştiinţele oculte şi chiar aflați lucruri fascinante despre lume şi univers. Astrologia, alchimia sau numerologia vor fi domeniile preferate. Aveți grijă, însă, să nu plecați urechea la oamenii care nu sunt avizaţi să vorbească despre asta, pentru că vă vor induce în eroare.

Taur: S-ar putea să vi se ofere şansa să plecați într-o călătorie cu avionul. Poate fi în interes de afaceri sau personal. Important este să nu ratați această oportunitate. Este o zi bună să programați o vacanţă pe care o aşteptaţi de multă vreme, mai ales că orice experienţă de acest fel va fi de neuitat.

Gemeni: S-ar putea să vă treziți tulburat din cauza unor vise ciudate din timpul nopţii. Încercați să nu vă lăsați afectat de ele şi să vă începeți ziua ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Încercați să fiți mai concentrat la muncă, pentru că s-ar putea să apară unele probleme din cauza neatenţiei.

Rac: Dacă aveți de gând să mergeți la o petrecere, nu amânați din cauza unor probleme care apar la muncă. Dacă sunteți singur, sunt mari şanse să vă cunoaşteți jumătatea acolo sau să aveți parte de conversaţii foarte interesante cu persoane noi.

Leu: Astăzi pot apărea unele schimbări neaşteptate. Vă gândiți mai mult ca niciodată la viitor şi sunteți tot mai interesat să vă mutaţi într-un loc nou. Nu intrați în panică dacă apar probleme la locul de muncă. Dacă vă păstrați calmul, veți putea să rezolvați orice situaţie.

Fecioară: Dacă mergeți într-o călătorie scurtă, veți cunoaşte o persoană interesantă pe drum. Nu fiți timid şi deschideți-vă dacă vedeți că persoana de lângă dumneavoastră nu are nici o problemă să discute chiar şi lucruri mai intime.

Balanţă: Veți petrece o bună parte din zi încercând să vă dați seama cum funcţionează dispozitivele electronice achiziționate. Nu amânați problemele de la birou, oricâtă treabă ați avea şi acasă. Nu este deloc indicat să vă neglijați munca, mai ales că vă aşteaptă o promovare.

Scorpion: Primiți un telefon neaşteptat de la un prieten sau o cunoştinţă mai veche. Primiți veşti bune, chiar dacă persoana care le livrează este uşor melancolică. O conversaţie lungă vă face mult bine şi vă ajută să schimbați modul în care priviți viaţa.

Săgetător: S-ar putea să primiți o sumă de bani la care nu v-ați fi aşteptat. Poate este un bonus sau un împrumut de care ați uitat, însă, indiferent de variantă, va fi o surpriză plăcută. Nu îi cheltuiți pe toţi deodată. Dacă este o sumă mare, este indicat să o investiți şi să încercați să beneficiați şi mai târziu după acest câştig.

Capricorn: Astăzi s-ar putea să vă implicați într-o activitate de grup care vă va face mare plăcere. Mintea vă va fi în o mie de locuri şi vă va fi foarte greu să vă concentrați pe un singur lucru. Veți avea multe idei bune, le puteți discuta cu prietenii sau cu colegii de muncă, pentru că vă vor ajuta să le dezvoltaţi.

Vărsător: Au loc multe evenimente interesante, la care nu v-ați fi aşteptat. Cunoaşteți o persoană care vă atrage atenţia şi vă face să fiți mai interesat de felul în care arătaţi. Ziua va trece foarte repede, dar veți câştiga multe amintiri plăcute. Seara se încheie alături de familie şi împărtăşiți experienţele inedite pe care le-ați avut.

Peşti: Este una dintre acele zile în care ar trebui să încercați lucruri noi şi să vă asumați riscuri. Indiferent de ce veți ajunge să faceți, la finalul zilei vă veți simţi plin de viaţă. În relaţiile cu ceilalţi, ascultaţi-vă intuiţia, pentru că astăzi funcţionează la capacitate maximă.

Vizualizări: 717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: