Horoscop

Berbec: Dacă tot vreţi să intraţi în polemici cu toată lumea, bazaţi-vă numai pe cunoştinţe solide în acele domenii care nasc atâtea controverse. Nu vă daţi cu părerea fără să aveţi în spate şi bagajul potrivit de experienţe.

Taur: Cât timp urmaţi strategia pe care v-aţi propus-o cât mai relaxat, fără stres şi fără încrâncenare, veţi ajunge la visul cel mare cu bucurie. Victoria nu e departe, dar nu trebuie să dezechilibraţi nimic în urcuşul dumneavoastră: nici să săriţi peste etape, nici să vă stresaţi mai mult decât e cazul.

Gemeni: Mult aşteptata veste bună apare când nu mai credeaţi că este posibil să se întâmple. Aţi tot stat ca pe ghimpi cu ochii la orizont, sperând să se ivească ceva bun, şi iată că răbdarea vă este răsplătită din plin de ceea ce aflaţi chiar azi.

Rac: În familie au loc acum evenimentele cele mai plăcute ce devin sursa de energie pentru a merge mai departe. Pentru ei, căpătaţi acum mai mult curaj să porniţi într-o direcţie complet nouă către care şi ei vă îndeamnă, deci nu puteţi să-i dezamăgiţi bătând în retragere.

Leu: Priviţi spre viitor cu emoţie şi bucurie, de parcă s-ar apropia un eveniment de la care aveţi mari speranţe! Poate e vorba de o întâlnire sentimentală, poate prima dintr-o lungă serie de momente romantice, sau o schimbare de bun augur în viaţa de cuplu, şi le aşteptaţi cu sufletul la gură.

Fecioară: E o plăcere să munciţi, pentru că vă ocupați de activităţi pe şablonul talentelor dumneavoastră. Puneţi-le mai bine în valoare, scoateţi la lumină ceea ce ştiţi şi, mai ales, ceea ce vă place, pentru că sunt mari şanse ca o pasiune extra-profesională să devină, mai târziu, punctul de plecare a unui nou serviciu.

Balanţă: Unii nu vor aprecia modul dumneavoastră mai independent de a rezolva problemele, deci să nu vă mire că vor apărea critici şi dispute aprinse împotrivă. Vedeţi-vă de treabă aşa cum consideraţi că e mai bine, fără să plecaţi urechea la sămânţa de scandal care planează în jur.

Scorpion: Mare grijă la tentaţiile rele ale acestei zile pentru că sunteţi gata să faceţi o mare greşeală, împins de cineva care, sub aparenţa unui prieten, caută să vă inducă în eroare. Sunt doar rele intenţii şi, dacă le ascultaţi, aţi putea ajunge în faţa unui eşec imposibil de reparat.

Săgetător: Gândiţi-vă la ce nu aţi reuşit să rezolvaţi corect pe parcursul ultimelor luni, pentru că acum aveţi starea necesară, dar şi timp suficient să reparaţi ce se mai poate. Dacă aţi greşit faţă de cineva, dacă aţi rănit cu o vorbă sau cu o faptă, faceţi acum un efort şi recunoaşteţi-vă greşeala.

Capricorn: Chiar dacă un plan pe care vi l-aţi făcut pentru azi pică în ultimul moment, asta nu vă ia prin surprindere, pentru că aveţi altceva şi mai bun de făcut în schimb. Ba e posibil ca varianta de rezervă la care apelaţi să se dovedească a fi un câştig mult mai mare decât dacă aţi fi reuşit să duceţi la capăt primul plan.

Vărsător: Aveţi nevoie de un stimulent, pentru că aţi ajuns pe un nivel cam tern în care nimic nu se mai mişcă, ca atare apariţia unui colaborator isteţ, a unei sarcini noi în program sau o motivaţie cât de mică de la un superior pot fi exact scânteia pe care o aşteptaţi pentru a reintra din nou în circuit la turaţie maximă.

Peşti: Aruncaţi o privire în urmă, pentru că undeva în trecut se află cheia problemei cu care vă confruntaţi astăzi. Data trecută aţi rezolvat totul foarte bine, deci ajunge doar să vă aduceţi aminte cum s-au rezolvat lucrurile atunci şi să repetaţi reţeta.

Vizualizări: 685

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: