Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

HOROSCOP

Berbec

  

Dimineaţa luaţi o hotărâre prin care vă schimbaţi tot programul zilei. Este posibil să vă întâlniţi cu câţiva prieteni şi să începeţi pregătirile pentru o petrecere. Puteţi să vă ocupaţi de probleme financiare. Vă sfătuim să evitaţi orice fel de speculaţii. Dacă aveţi de luat decizii importante, ascultaţi-vă intuiţia!

Taur

Sunteţi plin de entuziasm şi pus pe schimbări. Acum este momentul să vă faceţi planuri de viitor. Este o zi prielnică pentru investiţii, afaceri şi călătorii în interes personal. Vă recomandăm să nu aveţi ezitări. Azi puteţi avea succes în tot ce faceţi.

Gemeni

Vă îmbunătăţiţi considerabil situaţia financiară. Luaţi bani atât de la serviciu, cât şi dintr-o afacere. Aveţi ocazia să faceţi o investiţie rentabilă, pe termen lung. Vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea. Evitaţi surmenajul!

Rac

Aveţi încredere în forţele proprii şi daţi dovadă de spirit de aventură. Vă sfătuim să nu riscaţi prea mult. Este o zi favorabilă călătoriilor în interes de familie, din care vă puteţi întoarce cu mari satisfacţii financiare. Seara, petreceţi momente plăcute alături de partenerul de viaţă. S-ar putea să primiţi vizita unor rude.

Leu

Astăzi daţi dovadă de mult curaj în afaceri. Vă sfătuim să ţineţi seama de sfaturile unei rude mai în vârstă. După-amiaza s-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că nu vă ocupaţi destul de problemele casei. Vă sfătuim să nu vă enervaţi şi să vă întrebaţi dacă nu cumva chiar are dreptate.

Fecioară

Pe plan financiar, se pare că nu parcurgeţi o perioada prea bună. Căutaţi noi surse de venituri! Spiritul de aventură şi optimismul vă determină să vă asumaţi riscuri. Vă recomandăm fiţi prudent şi să evitaţi speculaţiile financiare.

Balanţă

Treceţi mai uşor peste grijile cotidiene, graţie entuziasmului şi optimismului cu care începeţi ziua. După-amiaza faceţi planuri pentru o călătorie mai lungă împreună cu persoana iubită. Vă recomandăm să vă bazaţi doar pe banii pe care îi aveţi. Nu contaţi pe sumele promise pentru o colaborare!

Scorpion

Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie celor apropiaţi, pentru că s-ar putea să vi se reproşeze că sunteţi indiferent. Este cazul să fiţi mai prudent. Astăzi sunteţi predispus la greşeli şi există riscul să pierdeţi bani!

Săgetător

Aveţi succes într-o călătorie de afaceri. Vă recomandăm să fiţi atent cu persoanele care vă însoţesc. După-amiaza puteţi să rezolvaţi o problemă de natură sentimentală. Fiţi ceva mai îngăduitor!  Spre seară, primiţi un cadou de care vă bucuraţi mult.

Capricorn

Dimineaţa sunteţi foarte activ şi sociabil şi vă înţelegeţi bine cu toată lumea. Reuşiţi să vă păstraţi optimismul, în ciuda problemelor sentimentale care vă frământă. Profesional, staţi bine. În ceea ce priveşte sănătatea, nu aveţi de ce să vă plângeţi. După-amiaza faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă, care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră.

Vărsător

Aveţi suficientă energie pentru a începe noi activităţi pentru familie şi casă. Partenerul de viaţă şi familia vă sprijină. Vă recomandăm să vă detaşaţi de problemele financiare din ultima vreme. Fiţi mai încrezător!

Peşti

Dimineaţa sunteţi apreciat pentru entuziasmul de care daţi dovadă. Vă simţiţi bine la o întâlnire cu prietenii şi este posibil să fiţi invitat la o petrecere. Vă recomandăm să fiţi cumpătat, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea. Nu vă speriaţi! Poate fi vorba despre o simplă indigestie, care dispare repede.

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: