Horoscop

Berbec: Nu vă lăsaţi antrenat în nici o formă de speculaţie sau joc. Contrar obiceiurilor dumneavoastră, sunteţi înclinat să vă asumaţi riscuri inutile. La locul de muncă începeţi să acţionaţi atunci când nu sunteţi de acord cu ceva. Unii nativi ar putea începe căutarea altui job.

Taur: Sunteţi nevoit să găsiţi soluţii pentru nişte probleme financiare legate de un capital, o moştenire, o succesiune. Din fericire, priviţi obiectiv lucrurile. La serviciu sunteţi încurajat în viaţa profesională şi simţiţi o ameliorare socială şi materială. Evitaţi excesele de orice fel, mai ales cele legate de alcool, tutun şi sex.

Gemeni: Atmosfera este frustrantă pe plan amoros. Aceasta aduce o ambianţă tristă, umbrită de o separare, o îndepărtare a partenerilor sau pur şi simplu neînţelegeri serioase. Există unele schimbări la locul de muncă, unele programate de ceva vreme, altele neprevăzute.

Rac: Dacă aveţi probleme cu banii, aţi putea să cereţi sprijinul unor persoane din anturaj. La serviciu gândiţi-vă de două ori înainte să iniţiaţi un proiect. S-ar putea să fie pierdere de vreme. Sfătuiţi-vă cu cineva de încredere. Aveţi posibilitatea de a efectua unele operaţii financiare şi de a fructifica relaţiile personale.

Leu: Este un moment prielnic pentru a purta o discuţie cu familia, pentru a rezolva definitiv tensiunile. La serviciu se poate să vi se ceară să luaţi unele decizii. Dacă aveţi tendinţe contradictorii, amânaţi momentul hotărâtor pentru altă zi.

Fecioară: Vă puteţi oferi nişte cadouri, dacă nu depăşiţi limitele. Nativii care au fost foarte prudenţi cu banii au parte de o surpriză plăcută. Persoanele de sex opus vă apreciază spontaneitatea, naturaleţea şi simţul umorului.

Balanţă: Sunteţi decis să amelioraţi situaţia financiară. Chiar dacă dificultăţile persistă, continuaţi să vă îndreptaţi către ţelul propus. Este o zi bună pentru a discuta cu cei din familie chestiunile stringente. Vă stăpâniţi bine emoţiile. Relaţiile cu persoanele la care ţineţi vor fi afectate.

Scorpion: Toate metodele de relaxare vă fac bine acum. Gândiţi-vă la yoga sau la practicarea artelor marţiale, adaptate personalităţii dumneavoastră. Acestea vă vor permite să scăpaţi de agresivitatea care zace în dumneavoastră. Acasă puteţi rezolva problemele dacă sunteţi diplomat şi în acelaşi timp autoritar.

Săgetător: Fiţi vigilent la locul de muncă. Atenţie la conflictele cu superiorii, care ar putea avea consecinţe serioase. Este bine să vă înfrânaţi impulsivitatea. Dacă faceţi sport, efortul depus ar trebui să fie unul destul de mic. Cineva din familie se află într-o stare mai proastă din punct de vedere moral.

Capricorn: Ar fi cazul să deveniţi mai înţelegător, pentru că tensiunile persistă între dumneavoastră şi copii. Sunteţi irascibil şi gata să faceţi o criză. La serviciu au loc schimbări, însă vă adaptaţi bine situaţiei. Dacă aveţi de făcut unele demersuri administrative, este cazul să le duceţi la bun sfârşit.

Vărsător: Verificaţi foarte bine calitatea produselor pe care le mâncaţi. Există riscul unor infecţii şi erupţii subcutanate. Beţi multă apă pentru a elimina toxinele. Dacă problema se agravează, puteţi face examene de urină. Unii nativi sunt ocupaţi cu planificarea unei mutări sau cu cea a vacanţei următoare.

Peşti: Staţi bine cu sănătatea. Profitaţi de această perioadă pentru a face tot ce vă doriţi. Este bine să vă canalizaţi energia în nişte direcţii precise. La serviciu aveţi parte de unele posibilităţi excelente, însă fiecare profită de ele în funcţie de personalitatea proprie.

Vizualizări: 706

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: